Emlak Konut Tarih Yazdı

Emlak Konut gayri menkul yatırım ortaklığı (GYO) haziran ayı içerisinde rekor kırdı. Yapmış olduğu 5 dev ihale ile toplamda 9 milyar lira satış gelirine sahip oldu.
Emlak Konut Tarih Yazdı

Emlak Konut gayri menkul yatırım ortaklığı (GYO) haziran ayı içerisinde rekor kırdı. Yapmış olduğu 5 dev ihale ile toplamda 9 milyar lira satış gelirine sahip oldu.

Türkiye'nin en büyük gayri menkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut gayri menkul yatırım ortaklığı (GYO) haziran ayı içerisinde rekor kırdı. Yapmış olduğu 5 dev ihale toplamda 9 milyar lira satış gelirine sahip oldu ve Emlak Konut GYO bu ihalelerden yaklaşık olarak 3.2 milyar lira gelir kazanmış olacak.

5 Dev İhale İle Emlak Konut Gyo Rekora Koşuyor


Emlak Konut haziran ayında 5 dev ihale gerçekleştirdi. Bu ihaleler Tariş Kooperatifleler Birliği’ne ait olan İzmir Alsancak’ta bulunan arsa ve Galatasaray Spor Kulübüne ait olan İstanbul Riva’daki arsa için dev projeler hazırlandı ve bu iki arsanın ihalesi gerçekleşti.

Emlak Konut Tarih Yazdı

Ayrıca yine İstanbul Zeytinburnu, Riva ve Tuzla ile beraber yine İzmir Alsancak’ta bulunan 2 etaptan oluşacak olan ve büyüklüğü 1.3 milyon metrekareyi aşan 5 dev proje de bu ihaleler için hazırlandı ve ihale gerçekleştirildi. Bu projelerin sonucunda Emlak Konut GYO toplamda 9 milyar lira satış geliri hedeflemiş olduklarını belirtti. Ayrıca şirket kendisine 3. Milyar lira da gelir payı almayı hedefliyor.

Daha Güçlü Türkiye Daha Güçlü İstihdam


Hazırlanan dev projeler ve ihaleler ile ilgili açıklama yapan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, Haziran ayının daha sonuna gelmeden projelerini tamamlayıp ihale etmek ile şirketlerinin büyük bir başarı elde ettiğini söyledi. Son 3 ayda Türkiye’nin ekonomik piyasalarının iyi yönde gitmesi ve gayrimenkul firmalarının Emlak Konut’a güveni sayesinde bu başarıyı elde ettiklerini söyleyen Murat Kurum en büyük hedeflerinin Türkiye’nin kalkınması ve büyümesi için EMalk Konut olarak ellerinden gelenin en iyisini her zaman yapmaya çalışmak olduğunu söyleyerek Daha güçlü Türkiye’nin daha güçlü istihdam ile sağlanacağını söyledi