Emlak Konut Yeni Fikirtepe Konutları Projesinde Satış Başladı!

İstanbul'da kentsel dönüşümün kördüğüme dönüştüğü Fikirtepe'de Emlak Konut devreye girmişti. Kadıköy'de konut projesi arayanlara Yeni Fikirtepe Konutları...
Emlak Konut Yeni Fikirtepe Konutları Projesinde Satış Başladı!

Ortalama konut fiyatının 1 milyon 500 bin lirayı aşarak rekor kırdığı İstanbul'da her geçen gün ev sahibi olmak zorlaşırken gözler yeni konut projelerine çevrilmişti. Bozulan arz talep dengesini yeniden kurmak, konut fiyatlarını düşürmek ve arz tarafını yükseltmek için yeni konut projeleri büyük önem taşıyordu.

Her an büyük bir depremin vurma riskinin bulunduğu İstanbul'da ne yazık ki kentsel dönüşüm projeleri rant savaşları nedeni ile sekteye uğramıştı. İstanbul'da kentsel dönüşümün çözülemez bir kördüğüme dönüştüğü Fikirtepe ise en sorunlu bölgeler arasında gösteriliyordu. Bu noktada Emlak Konut devreye girdi ve 10 bin konut, 256 ticari ünite ve 503 ofisten oluşacak dev Yeni Fikirtepe Konut Projesini devreye soktu.

EMLAK KONUT FİKİRTEPE KONUTLARI NEREDE?

Adını yapılacağı Fikirtepe'den alan Emlak Konut Fikirtepe konut projesi İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer alıyor. Proje lokasyonu ile öne çıkarken hastane, okul, alışveriş merkezi gibi pek çok önemli noktaya yürüme mesafesinde yer alırken pek çok önemli anayolun da kesişme noktasında bulunuyor. Kadıköy ve Üsküdar'a yürüme mesafesinde olan projeye aynı zamanda metro ile de ulaşım imkanı sunuluyor.

İstanbul'un yeni çekim merkezi olarak planlanan Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi Emlak Konut tarafından 18 etap haline hayata geçirilecek. Etaplar halinde üretilecek olan dev projede 10.010 konut üretilirken, karma konut projesi olarak hayata geçirilecek olan projede 256 ticari ünite ve 503 ofiste yer alacak. Böylelikle projeden daire alan kişiler evlerinin önünde yer alan cadde mağazalarından alışveriş yapabilecek, 7/24 canlı akan bir hayatın içerisine dahil olabilecekler.

Emlak Konut Yeni Fikirtepe Konutları Projesinde Satış Başladı!

EMLAK KONUT YENİ FİKİRTEPE 2. ETAP KONUT SATIŞI BAŞLADI!

Emlak Konut GYO güvencesi altında üretilecek olan Emlak Konut Yeni Fikirtepe Konut projesi için şu anda 2. etap satışları için başvurular açıldı. 457 konutun satışa sunulduğu 2. etapta aynı zamanda 21 ticari ünitenin de satışı yapılacak.

1+1 daire tipinden 4+1 daire tipine kadar farklı seçenekler sunulan projede konut fiyatları ise Emlak Konut satış ofisleri üzerinden veriliyor. Bayram tatili arası sonrasında Emlak Konut satış ofisleri bugün itibari ile ev sahibi olmak isteyen kişilere yeniden hizmet vermeye başladı.