Ev, Araba, Nakit Para! Ziraat Bankası'ndan 3'lü Bahar Kredi Paketi

Ziraat Bankası bahar dönemi 3'lü kredi paketi kampanyası koşullarını yeniledi. Faiz oranlarını yenilen banka ödeme sürecinde de müşterilerinin beklentilerini karşılayacağını ilan etti.
Ev, Araba, Nakit Para! Ziraat Bankası'ndan 3'lü Bahar Kredi Paketi

Türkiye'de kredi faiz oranlarının yükselmesine karşın kredi kullanımları belli bir seviyenin üzerinde bulunuyor. Ev, araba, arsa, işyeri ve benzeri gayrimenkul alımları için kredi kullanan vatandaşların kullandıkları kredi tutarları milyarlarca TL ile ifade ediliyor.

Kredi kullanım oranlarının halen yüksek olduğu yurt genelinde bankaların da dönemin koşullarına uygun kredi kampanyaları devam ediyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN 3'LÜ KREDİ PAKETİ

Ziraat Bankası müşterilerinin kredi ihtiyaçlarını bahar kredi paketi ile karşılayacak. Tüketici Ürün Paketi adıyla bankanın web sitesinde detayları açıklanan kredi paketinde; ev alacaklar için 120 ay vadeli konut kredisi, araba alacaklar için 60 ay vadeli taşıt kredisi ve nakit ihtiyacı olanlar için ise 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi paketi bulunuyor.

Tüketici Kredi Paketinden Kimler Faydalanabilir?

Ziraat Bankası tarafından sunulan kredi paketinde yer alan tüm kredi ürünleri, tüm vatandaşlar için geçerlidir. Ziraat Bankası'na başvuruda bulunanlar genel kredi şartlarının sağlanması durumunda 3'lü kredi paketinde yer alan ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi ürünlerini kullanabilecekler.

KREDİ ÜRÜN PAKETİ ÖZELLİKLERİ

Ev, Araba, Nakit Para! Ziraat Bankası'ndan 3'lü Bahar Kredi Paketi

KONUT KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı en düşük maliyete sahip kredilerden bir tanesi. Bankanın yıllık kredi faiz maliyeti yüzde 18 seviyesinde yer alırken aylık faiz oranı yüzde 1.37 bandında yer alıyor. Kredi için sağlanan en uzun vade süreci 120 ay.

İHTİYAÇ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Tüketici ürün paketi kapsamında yer alan İhtiyaç Kredisi için müşteriler banka şubelerinden başvuruda bulunabilecekler. Aylık yüzde 1.51 faiz oranıyla sağlanan Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi 100 bin TL'ye kadar sağlanıyor. Geri ödeme süreci en uzun 36 ay.

TAŞIT KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Araba alacaklar için sağlanan taşıt kredisinde kaskolu ve kaskosuz araçlar için faiz oranı değişiyor. 60 aya kadar uzanan taşıt kredisinde uygulanan güncel faiz oranları kaskolu araç alımlarında yüzde 1.54, kaskosuz araç alımlarında ise yüzde 1.56 olarak ilan edildi.

BAŞVURULAR İÇİN

Müşteriler Ziraat Bankası müşterisi iseler başvurularını bankanın mobil bankacılık hizmetleri yada internet bankacılığı üzerinden yapabilirler. Banka ile ilk defa çalışacaklar için Ziraat Bankası kredi başvuruları banka şubelerinden yapılacak. Ayrıca konut ve taşıt kredisi kullanacak her müşteri başvurusunu banka şubesinden yapacak.