Frekans Eryaman konut projesinde yüzde 10 + yüzde 10 indirimle satılık 3+1 ve 4+1 konutlar!

Ankara’da yapımı devam eden konut projelerinden olan Frekans Eryaman’da konut fiyatları merak ediliyor. Frekans Eryaman konut projesinde 3+1 ve 4+1 konutların fiyatları ne kadar?
Frekans Eryaman konut projesinde yüzde 10 + yüzde 10 indirimle satılık 3+1 ve 4+1 konutlar!

Ev satın almak isteyenler konut projelerine dair araştırmalarını sürdürüyorlar. Başkent Ankara’da da bazı konut projeleri ön plana çıkıyor. Bunlardan birisi de Etimesgut ilçesinde yapılan Frekans Eryaman konut projesi oldu. Peki Frekans Eryaman konut projesinin ayrıntılı bilgileri nelerdir? Bu konut projesi kapsamında hangi tip daireler inşa ediliyor? Frekans Eryaman konut projesinde metrekare fiyatları ne kadar?

FREKANS ERYAMAN KONUT PROJESİNİN MERAK EDİLENLERİ

İnşaatı devam eden konut projelerinden olan Frekans Eryaman şimdiden ilgi görmeye başladı. Fırat Life Style ve Ata Yıldız Grup tarafından yapılan projede konutların 2023 yılının 2. çeyreğinde teslim edilmesinin planlandığı bildirildi. Proje kapsamında iki tip konut üretimi yapılıyor. Buna göre 3+1 ve 4+1 konutlar inşa ediliyor. Ankara’da farklı bir yaşam alanı iddiasında bulunan Frekans Eryaman’da konut satışları da devam ediyor.

YÜZDE 10 + YÜZDE 10 İNDİRİM KAMPANYASI

Frekans Eryaman için indirim kampanyası yapıldığı bildirildi. Müşteriler bu konut projesi kapsamında inşa edilen konutlardan satın almak istemeleri halinde yüzde 10 indirim elde ediyorlar. Bu indirimin uygulanmasının ardından müşterilere bir yüzde 10 indirim daha veriliyor. İndirim kampanyasının detayları için projenin sorumlu olan firma ile iletişime geçilerek bilgi alınması gerekiyor.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Frekans Eryaman konut projesi kapsamında satılan konutların fiyatlarına dair de bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre 3+1 konutların fiyatlar 3 Milyon 300 Bin TL’den başlıyor. 4+1 konutlar için ise 4 Milyon 200 Bin TL’den başlayan fiyatlar açıklandı. 3+1 konutların metrekare fiyatlarının 25.385 TL’den, 4+1 konutların metrekare fiyatlarının ise 26.923 TL’den başladığı açıklandı. Konut fiyatları internette yer alan bilgilerden derlenmiştir. Güncel fiyatlar konusunda ilgili inşaat şirketinden bilgi alınması gerekmektedir.