Halk GYO Satışı Devam Eden Konut Projeleri Listesi: İstanbul, İzmir, Erzurum!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı GYO şirketleri arasında yer alan Halk GYO konut projeleri için yeni ilanlarını duyurmaya devam ediyor. Yapımı tamamlanan ve devam eden Halk GYO konut projeleri listesi haberimizde...
Halk GYO Satışı Devam Eden Konut Projeleri Listesi: İstanbul, İzmir, Erzurum!

Halk GYO konut projeleri için yeni satış kampanyaları tüm hızı ile devam ederken bir yandan da yapımı süren konut projeleri için inşaat çalışmaları sürüyor. 2010 yılında kurulmasına rağmen kısa sürede sektörün en büyük GYO şirketleri arasına katılan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılından bu yana borsada işlem görüyor.

HALK GYO YAPIMI DEVAM EDEN PROJELER HANGİLERİ?

İstanbul Uluslaarası Finans Merkezi Halk Ofis Kuleleleri

Evora İzmir Konut Projesi

HALK GYO TAMAMLANAN KONUT PROJELERİ LİSTESİ

Bizimtepe Aydos Projesi

Referans Bakırköy Projesi

Eskişehir Panorama Plus Projesi

Şehristan Konutları Projesi

Levent Otel Projesi

Şekerpınar Projesi

Halk GYO Satışı Devam Eden Konut Projeleri Listesi: İstanbul, İzmir, Erzurum!

HALK GYO SATIŞI DEVAM EDEN KONUT PROJELERİ HANGİLERİ?

Ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak 2 konut projesi ile satışlarını sürdüren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Evora İzmir Konut Projesi ve Şehristan İstanbul Kapı konut projesi için talepleri toplamaya devam ediyor. İstanbul'da çok sayıda konut projesini tamamlayan Halk Gyo İzmir'de Evora Konut Projesi, Erzurum Yakutiye ilçesinde ise Erkonut işbirliği ile inşa ettiği 620 daireden oluşan Şehristan Konutları konut projesi üzerinden satışlarınını sürdürüyor.

23 bin 734 metrekarelik dev bir alanda kurulu olan projede her biri 13 kattan oluşan 13 blok üzerinde yer alan 3 farklı tipteki konutların yanı sıra projede ticari ünitelerde yer alıyor. Hemen teslim olarak satılan Şehristan konutları projesi hatırlanacağı üzere 2019 senesinin Ocak ayında tamamlanmıştı.