Halkbank Anlaşmalı Konut Projeleri Nisan 2021 Listesi Güncellendi!

Anlaşmalı konut projeleri için Halkbank Nisan ayında beklenen güncellemesini gerçekleştirdi. Yapılan güncelleme ile İzmir, Ankara ve İstanbul konut projeleri başta olmak üzere çok sayıda farklı ilde yer alan yeni markalı konut projeleri listeye eklendi.
Halkbank Anlaşmalı Konut Projeleri Nisan 2021 Listesi Güncellendi!

Devlet bankaları arasında yer alan Halkbank anlaşmalı konut projeleri listesini güncelledi. Ev sahibi olmak isteyen kişiler için çok daha cazip koşullarda konut kredisi desteği sağlanan projelerin sayıları artarken listede yapımı devam eden ve tamamlanan çok sayıda hemen teslim konut projesi yer aldı.

HALKBANK ANLAŞMALI KONUT PROJELERİ FAİZ ORANLARI YÜZDE KAÇ OLDU?

Nisan ayına özel olarak güncellenen listede İzmir, İstanbul ve Ankara konut projeleri olmak üzere çok sayıda ilde yer alan konut projeleri için cazip fırsatlarla ev sahibi olma imkanı sunuldu. Kampanya kapsamında uygulanacak olan faiz oranı ise seçilen projeye göre farklılık gösteriyor.

Anlaşmalı konut projeleri için Halkbank tarafından sunulan konut kredisi faiz oranı konut projesi bazında belirleniyor. Çünkü kampanyaya dahil olan projelerde Halkbank tarafından sunulan konut kredisi faiz oranının bir bölümü projeyi üstlenen inşaat firması ve müteahhit tarafından karşılanıyor. Bu da faiz oranlarında proje bazında farklılıklar yaşanmasına neden oluyor.

HALKBANK ANLAŞMALI KONUT PROJELERİ LİSTESİ NİSAN 2021!

Halkbank Anlaşmalı Konut Projeleri Nisan 2021 Listesi Güncellendi!

İllerde yer alan listelere ulaşmak için TIKLAYINIZ...

Yukarıda yer alan linke tıklayarak anlaşmalı olarak daha cazip konut kredisi kullanarak satın alabileceğiniz projelerin listesine ulaşabilirsiniz. Her konut projesinin karşısında yer alan yetkili şube bilgisi üzerinden konut kredisi faiz oranı ve vade süresi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Konut projesinin karşısında yer alan yetkili şubeyi şahsen ziyaret ederek ya da şube numarası üzerinden telefonla detaylı bilgi edinebilirsiniz. Yine ilgili konut projelerinin satış ofisleri üzerinden de bilgi edinebilirsiniz.