İasos Exclusive Fiyatları Açıklandı!

Güneyin en güzel kıyısında sloganı ile satışa sunulan İasos Exclusive doğanın tüm güzelliğini yüksek konfor ile size sunuyor.
İasos Exclusive Fiyatları Açıklandı!

Güneyin en güzel kıyısında sloganı ile satışa sunulan İasos Exclusive doğanın tüm güzelliğini yüksek konfor ile size sunuyor.

Uygun iklimi sayesinde kış mevsiminde de yaşanmaya en uygun olan iller arasında yer alan Bodrum'da gerçekleştirilen villa projeleri arasında yer alan İasos Exclusive Bodrum projesi için talepler alınmaya başlandı. Yaz kış her zaman yaşamın en güzel renklerine ev sahipliği yapacak özel proje 2018 yılının Mart ayı içerisinde tamamlanarak şanslı ev sahiplerine teslim edilecek.



İasos Exclusive Nerede?



Türkiye'nin en prestijli tatil beldelerinden biri olan Bodrum'da gerçekleştirilen İasos Exclusive projesi Bodrum'un Ortakent beldesinde Yahşi - Bağla koyunda yer alıyor. Yakın çevresinde çok sayıda alışveriş merkezi bulunan proje aynı zamanda büyük marketlere ve ulaşım araçlarına da kolay erişim imkanı sağlıyor. Projede A tipi villa, B tipi villa ve C tipi villa olmak üzere 3 farklı villa tipi satışa sunulmaktadır.



İasos Exclusive Fiyat Listesi



220 metrekareden başlayan villalar 3 farklı villa tipi seçeneği ile satışa sunuluyor. Satışa sunulan en düşük villa fiyatı 899 bin liradan başlarken seçilen villada sunulan özelliklere bağlı olarak satış fiyatları 1 milyon 500 bin liraya kadar çıkıyor. Villalardan satın almak isteyen kişilerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor çünkü sadece 34 villa satışa sunuluyor.



Neden İasos Exclusive?



Sıradan bir villa satın almak seçeneğinden çok daha fazlasını sunan İasos Exclusive Bodrum projesi içerisinde yer alan villalardan satın alan şanslı kişilere Bodrum Havalimanı için Mercedes markalı araçlarla havalimanı transferi hizmeti sunuluyor. Yani yazlığınıza gitmek istediğiniz anda yaşadığınız şehirden uçağa atlayarak hiç yorulmadan yazlığınıza ulaşmanız sağlanıyor. Aynı şekilde markanın anlaşmalı olduğu plajlar içinde ücretsiz olarak plajlarda denize girmek, şezlong ve şemsiye kullanma hakkınızda bulunuyor. Yani kendi evinizde 5 yıldızlı otellerde sunulan pek çok haktan ücretsiz olarak yararlanabiliyorsunuz. Yine yatırımlık projeler arayan kişilerde bu eşsiz güzelliğe sahip olan bakir beldeden yazlık alarak oldukça iyi bir yatırıma imza atma imkanına sahipler.