İstanbul Aydos Country'de Hayat Başladı

İstanbul Anadolu Yakasında hayata geçirilen Aydos Country'de ev sahibi olanlar yazın en keyifli zamanlarını yaşamaya başladı.
İstanbul Aydos Country'de Hayat Başladı

İstanbul Anadolu Yakasında hayata geçirilen Aydos Country'de ev sahibi olanlar yazın en keyifli zamanlarını yaşamaya başladı.

İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen bölgesi olan Sancaktepe'de, Sinpaş GYO’nun hayata geçirdiği Aydos Country’de hayat başladı.

Aydos Country doğayla iç içe, zinde ve sağlıklı bir yaşamın yeni adresi olarak adlandırılıyor. Aydos Country'de ev sahibi olanlar yazın en güzel ve keyifli zamanlarını burada yaşıyor.

Aydos Country, başta 3+1 ve 4+1 daireler olmak üzere hemen teslim sınırlı sayıdaki dairede sadece yüzde 5 paşinat ve bir yıl bedava oturma fırsatını en özel ödeme seçenekleriyle sunuyor.

Aydos Country, Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın hemen yanında hayata geçirilen projesi ile yepyeni güzelliklere kapı açıyor.
Aydos Ormanlarına komşu olan Aydos Country, şehrin gürültüsünden uzak ve modern dekorasyonu ile tasarlanan projeden konut sahibi olanlara; geniş bahçeli evlerde, oksijen yüklü temiz bir hava ile kuş sesleriyle güne uyanma fırsatı sunuyor.

Yeşili ve ormanı evinizde hissettiren Aydos Country, 70 metrekareden 208 metrekareye farklı yaşam seçenekleri sunuyor. En çok tercih edilen daire seçeneği geniş balkonlu orman ve peyzaj manzaralı 3+1 daireler ve yemyeşil bahçeleriyle 4+1 daireler oluyor.

Aydos Country’nin Sundukları

Doğadaki renk ve dokulara uygun malzemelerle hazırlanan rahat, doğal ve sıcak bir atmosferin sunulduğu evler, bahçe yaşamıyla her güne zinde ve enerjik başlamanız için fırsat sunuyor.

Sevdiklerinizle bir araya gelerek keyifli sohbetler edebileceğiniz, çocuklarınızla birlikte doğayla iç içe bir yaşam ve gece hamağınıza uzanıp yıldızları seyredebileceğiniz huzurlu bir hayat sunuyor.

Aydos Country’nin içinde yüzme havuzu, fitness & wellness club, tenis kortu, çok amaçlı spor sahası ve yürüyüş yolları sağlıklı ve zinde bir yaşam sunuyor. Bunun yanı sıra ağaç evler, uçurtma alanı ve su eğlence parkında tatil tadında bir yaşam sunuyor.

Aydos Ormanı’nda piknik yapıp, kanoyla gezerek ya da gölde balık tutarak doğal yaşamın kalbinde olmanın ayrıcalığını da yaşatıyor.

Aydos Country’de ev almak isteyenler, evlerini teslim alarak yalnızca yüzde 5 peşin ödeme yaparak, 1 yıl ödeme yapmadan oturduktan sonra yüzde 25’ini ödeyebiliyor. Geriye kalan tutarı ise vade farksız 50 ayda ödeme seçeneği sunuluyor.

Uygun ödeme seçeneği sunulan Aydos Country, ev sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.