İstanbul Kartal'da yeni bir yaşam merkezi! Yakapark konut projesi yükseliyor!

İstanbul Kartal’da yapımı süren Yakapark konut projesi ile alakalı olarak bilgiler belli olmaya başladı. Yakapark konut projesinin inşaatında son durum ne? Yakapark konut projesinde ev fiyatları ne kadar?
İstanbul Kartal'da yeni bir yaşam merkezi! Yakapark konut projesi yükseliyor!

Türkiye’de son dönemlerde konut fiyatları pahalı olsa da konut satın almak isteyenlerin taleplerini karşılayacak kadar ev bulunamıyor. Bundan dolayı yeni yapılan konut projelerine gösterilen ilgi her zamankinden daha fazla olabiliyor. İstanbul’da dikkat çeken konut projelerinden birisi de Yakapark oldu. Yakapark konut projesine dair bazı ayrıntılar merak ediliyor.

YAKAPARK KONUT PROJESİNDE SON DURUM NE?

İstanbul Kartal’da yapımı süren konut projesi Yakapark’ta inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettiriliyor. Projenin tamamlanabilmesi için yapılan planlamalara göre yaklaşık 1 yıllık bir süre bulunuyor. 2023 yılının son çeyreğinde Yakapark’ta yaşamın başlaması planlanırken buna dair plan dahilinde çalışmalar sürdürülüyor.

YAKAPARK HAKKINDA GENEL BİLGİLER!

Yakapark ile alakalı olarak yapılan bilgilendirmelere göre bu konut projesi bloklar şeklinde inşa ediliyor. Binalarda kat sayısının 12 ile 15 arasında değiştiği bildirildi. Toplamda 166 adet konutun inşa edileceği projede ticari üniteler de yer alıyor. Kapalı otopark imkanına sahip olan projede bir de yüzme havuzu yapılması planlanıyor. Merkezi bir lokasyonda yer alan Yakapark akıllı bina özelliklerine göre inşa ediliyor.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Yakapark ile alakalı olarak internette konut fiyatlarına dair bazı detaylar yer alıyor. Buna göre 2+1 evlerin büyüklüklerinin 119 metrekare olarak tasarlandığı ve bu konutların 2.279.000 TL’den başlayan fiyatlarla satıldığı bildirildi. 3+1 evlerde ise büyüklüğün 138 metrekare olduğu fiyatların ise 2.730.000 TL’den başladığı belirtildi. Ancak en doğru fiyatlar için projenin satış ofisi ile iletişime geçilmesi gerekiyor. Her gün değişen konut fiyatlarından dolayı bu fiyatlarla güncel fiyatlar arasında bir fark olabilir.