İstanbul Tuzla Mercan Vesen Yalıları projesinde daire fiyatları ne kadar?

Vesen Yapı tarafından gerçekleştirilen projede İstanbul Tuzla’da bulunan Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Vesen Yalıları’nda fiyatlar ne kadar?
İstanbul Tuzla Mercan Vesen Yalıları projesinde daire fiyatları ne kadar?

İstanbul’da yalı kültürüne farklı bir soluk getiren Vesen Yalıları projesi ile alakalı olarak detaylar oldukça merak ediliyor. Kaba inşaatının yüzde 70’i tamamlanan projeye dair bazı bilgiler merak konusu oluyor. İller Bankası güvencesi ile yapılan projeler arasında yer alan Vesen Yalıları oldukça farklı bir konut projesi olarak dikkat çekiyor.

VESEN YALILARI YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR!

Projeyi üstlenen firma olan Vesen Yapı’nın Yönetim Kurulu başkanı Muhittin Pazalozoğlu projeye dair bir açıklama yaparak, “Tuzla’nın en değerli ve nezih alanlarından birisi olan Mercan’da bu projeyi gerçekleştiriyoruz. Vesen Yalıları projemiz planlanan takvimde ilerliyor. Şu anda kaba inşaatta yüzde 70 seviyesini geçtik. Mavi ve yeşili bütünleştiren bir konsept ortaya koyuyoruz. Bu proje yapıldığı bölgeye katma değer sağlayacaktır.” dedi.

158 YALI DAİRESİ!

Tuzla Mercan’da yapımı süren Vesen Yalıları projesi 40.795 metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Proje ile tamamı lüks donatılara sahip 158 yalı dairesi inşa ediliyor. Bu projenin en farklı tarafı ile komplekse denizden de ulaşım sağlanabiliyor oluşu oldu. Denize sıfır proje İstanbul’un en özel projeleri arasına şimdiden girmeyi başardı.

VASEN YALILARI DAİRE FİYATLARI NE KADAR?

Vesen Yalıları ile alakalı en çok merak edilen konulardan birisi de fiyat oluyor. 3,5+1’den başlayan büyüklüklerle yapılan yalı daireleri için 1 milyon 259 bin dolardan başlayan fiyat açıklandı. Bu projeden daire sahibi olmak isteyenlere belirli ödeme kolaylıkları da sağlanıyor. Buna göre peşin ödemelerde indirimler ve bazı taksit imkanları da veriliyor.

MART 2024'TE TESLİM!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları ile alakalı olarak yapılan açıklamaya göre yalı daireleri Mart 2024’te teslim edilecek. Yüksek tavanlı daireler, ferah balkonlar, dairelere özel bahçe ve teras alanları ve denize yakın konumu ile bu konut projesinin tamamlanmış hali şimdiden büyük bir merak uyandırıyor.