İzmir Çeşme Ilıca'da İlk Ve Son Markalı Konut Projesi: Swissotel Residences Çeşme

İzmir Çeşme'de başlanan yeni konut projesi Swissotel Residences Çeşme bölgeye yeni bir görünüm kazandırıyor. Swissotel Residences Çeşme konut projesinin detayları nelerdir?
İzmir Çeşme Ilıca'da İlk Ve Son Markalı Konut Projesi: Swissotel Residences Çeşme

İzmir Çeşme'de ses getiren konut projelerinden birisi olan Swissotel Residences Çeşme tüm dikkatleri üzerine topladı. Bir konsorsiyum tarafından inşa edilen Swissotel Residences Çeşme'nin arkasında dünyanın önde gelen otel markalarından Swissotel, Miray İnşaat, Dilek Holding ve ZA Madencilik bulunuyor. Projenin mimarının Durmuş Dilekçi, iç mimarının ise Mustafa Toner olduğu bildirildi.

500 BİN EURO'DAN BAŞLAYAN FİYATLAR

Çeşme'nin en özel plajlarından birisi olan ılıca Plajı'nın ilk marka konut projesi olan Swissotel Residences Çeşme hem konumu, hem mimarisi hem de otel konforundaki sosyal imkanları ile bambaşka bir alternatif yaşam imkanı sunuyor.

Swissotel Residences Çeşme konut projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yanında 6 adet bağımsız villa, 6 adet bahçeli dubleks ev inşa ediliyor. Dairelerin büyüklüklerinin 102 metrekare ile 1.300 metrekare arasında değiştiği bildirildi. Fiyat konusunda da bilgi verilirken fiyatların 500 Bin Euro'dan başlayarak 10 Milyon Euro'ya kadar çıktığı belirtildi.

İzmir Çeşme Ilıca'da İlk Ve Son Markalı Konut Projesi: Swissotel Residences Çeşme

KONUT TESLİM TARİHİ 2022

250 milyon TL'Lik bir yatırım bedeli olan Swissotel Residences Çeşme konut projesi ile Ilıca Plajı konumunda alternatif bir yaşam merkezi inşa ediliyor. Oldukça büyük ses getiren konut projesinde konut teslimleri için 2022 yılı belirlendi. Projeden ev satın alanlar 2022 yılında konutlarını teslim alabilecekler.

İLK VE SON MARKALI KONUT PROJESİ

Swissotel Residences Çeşme'nin yatırımcıları arasında yer alan Miray İnşaat'ın Yönetim kurulu Başkanı Haydar İnaç bir açıklama yaparak, “1994 yılından itibaren Miray İnşaat olarak 1 milyon metrekarenin üzerinde inşaatı tamamladıkı. İzmir'de çok önemli projeler yaptık. Çeşme'deki ilk projemiz ise Swissotel Residences Çeşme oldu. Ilıca Plajı'nın ilk ve son markalı konut projesini yapıyoruz. Projeye başladığımız günden itibaren çok yoğun şekilde talep alıyoruz.” dedi.

Swissotel Residences Çeşme için yine proje ortaklarından olan Dilek Holding'in Yönetim kurulu Başkanı Adil Dilek bir açıklama yaparak, “Muhteşem Ilıca manzarası, şık odalar, ileri düzey otelcilik, 365 gün lüks ve konforlu yaşam imkanı ile Swissotel Residences Çeşme'den ev sahibi olmak özel bir ayrıcalık olacak. Bu lokasyonda böyle bir proje bir daha hayata geçmeyecek. Bölgenin ilk ve son markalı konut projesi olarak kalacak.” ifadelerini kullandı.