Kayaşehir Konut Projeleri: Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları Projesi İçin Ön Talep Toplama Dönemi Başladı!

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen kişilerin en çok tercih ettikleri bölgeler arasında yer alan Başakşehir'de yeni konut projesi açıklandı. Kayaşehir Avrasya Konutları fiyatları kaç TL?
Kayaşehir Konut Projeleri: Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları Projesi İçin Ön Talep Toplama Dönemi Başladı!

Konut fiyatlarının 1 milyon liranın üzerine çıktığı İstanbul'da konut fiyatları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken yeni konut projeleri için düzenlenen lansman ve ön talep toplama dönemleri büyük bir fırsat olarak yakından takip ediliyor. İstanbul'da sıfır konut projesi arayan kişilere yönelik olarak yeni açıklanan projelerden biri de Fuzul Yapı ve Emlak Konut işbirliği ile hayata geçirilen Başakşehir Avrasya Konutları Projesi oldu.

BAŞAKŞEHİR AVRASYA KONUTLARI PROJESİ İÇİN ÖN TALEP TOPLAMA DÖNEMİ BAŞLADI!

Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantılarına ve İstanbul Havalimanı’na son derece yakın olması nedeni ile yatırımlık konut projesi arayan kişilere hitap eden Başakşehir Avrasya Konutları projesi için beklenen ön talep toplama dönemi başladı. Fuzul Yapı'nın bölgede yapacağı 11 . konut projesi olacak projede büyük bir vadi içerisinde karma konut projesi konseptinde konut, işyeri, ofis, avm ve dükkenlar yer alacak.

Kayaşehir Konut Projeleri: Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları Projesi İçin Ön Talep Toplama Dönemi Başladı!Kayaşehir Konut Projeleri: Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları Projesi İçin Ön Talep Toplama Dönemi Başladı!

BAŞAKŞEHİR AVRASYA KONUT FİYATLARI KAÇ TL?

Şu an için ön talep toplama dönemi içerisinde olan projede satış fiyatları henüz ilan edilmezken merak edilen detaylar projenin satış ofisi üzerinden yanıtlanıyor. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile komşu konumda yer alan projede cami, kent meydanı ve AVM gibi pek çok ekstra özellik bulunuyor. Şehrin merkezinde, pek çok önemli lokasyona komşu olan projede Kanal İstanbul ile olan yakınlığı nedeni ile de yatırımlık konut projesi arayanlara iyi bir seçenek sunulmuş oluyor.