KİPTAŞ İzmit Çınar Evleri Konut Projesi İçin Temeli İBB Başkanı İmamoğlu Atacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ bugün İzmir Çınarevleri Konut Projesi için temel atma töreni düzenleyecek.
KİPTAŞ İzmit Çınar Evleri Konut Projesi İçin Temeli İBB Başkanı İmamoğlu Atacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ bugün İzmir Çınarevleri Konut Projesi için temel atma töreni düzenleyecek. Söz konusu tören İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla bugün yapılacak.

Emlak365.com / Türkiye'nin en büyük inşaat markaları arasında yer alan İBB iştirakleri arasında bulunan KİPTAŞ dev bir konut projesine imza atmaya hazırlanıyor. 1999 yılında yaşanan deprem ile büyük hasar gören ve çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği İzmit'te KİPTAŞ eli ile depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek.



KİPTAŞ ÇINAR EVLERİ KONUT PROJESİ İÇİN TEMEL ATMA TÖRENİ BUGÜN DÜZENLENECEK!



KİPTAŞ sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuru ile büyük önem taşıyan KİPTAŞ Çınar Evleri konut projesi için temel atma töreninin bugün düzenleneceği açıklandı. Yapılan açıklamada "İzmit’in dayanıklı yapı stokunun artırılması ve nitelikli, modern, ulaşılabilir bir sosyal konut projesi inşa etme vizyonuyla tasarlanan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla hayata geçiyor.İstanbul Büyükşehir Belediyesi, KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi’nin işbirliğiyle gerçekleşen projenin lansman ve temel atma töreni, 28 Aralık’ta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek" ifadelerine yer verildi.



KİPTAŞ İzmit Çınar Evleri Konut Projesi İçin Temeli İBB Başkanı İmamoğlu Atacak!



Temel atma töreni bugün saat 11:00 itibari ile başlayacak ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanacak. PHrojede sehirde doğayla dost, depreme dayanıklı konutların inşa edilmesine öncelik verilecek. Projenin temelleri bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından atılırken merak edilen detaylar da temel atma töreninde kamuoyu ile paylaşılacak. Toplamda 143 adet konut üretilecek ve düşük peşinat ile aylık taksit ödemeleri fırsatıyla vatandaşa satılacak.