Konut Kampanyaları Başladı! Sıfır Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 0.74 Faizle Satılık Konut Projesi

Konut projeleri için çılgın kampanyalar başladı. Konut kredisiz ev sahibi olmak isteyen kişilere faizsiz taksitle konut satışı ve ya da 0.74 ve 0.99 faizle taksitle ev satışı ilanları!
Konut Kampanyaları Başladı! Sıfır Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 0.74 Faizle Satılık Konut Projesi

Yükselen konut kredisi faiz oranları nedeniyle vatandaşlar konut taleplerini ertelemeye başlayınca müteahhitler bir kere daha elini taşın altına soktu ve yeni konut kampanyaları peş peşe açıklanmaya başlandı. Açıklanan kampanyalar kapsamında ev sahibi olmak isteyen kişilere konut kredisiz taksitle ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Yapılan açıklama kapsamında Ankara konut projeleri listesi içerisinde yer alan Natura Batıkent konut projesi kapsamında sıfır ev sahibi olmak isteyen kişilere faizsiz konut kredisi, 0.74 faiz ve 0.99 faiz oranları ile banka kredisiz taksitli konut satışı yapma imkanı sunuldu.

NATURA BATIKENT KONUT PROJESİ İLE FAİZSİZ TAKSİTLE EV SAHİBİ OLMA İMKANI!

Natura Batıkent konut projesi kapsamında satışa sunulan evler için konut sahibi olmak isteyen kişilere farklı ödeme seçenekleri sunuldu. Evinin borcunu kısa sürede kapatmak isteyen kişilere 24 ay vadeli faizliz taksitle konut satışı yapılırken 0.74 faiz oranı ile ise 60 ay vadeli konut satışı yapılacak.

Konut Kampanyaları Başladı! Sıfır Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 0.74 Faizle Satılık Konut Projesi

Ödemesini daha uzun vadeye yayarak aylık taksit ödemelerini düşürmek isteyen kişilere ise aylık 0.99 faiz ile taksitle konut satışı yapılacak. Toplamda 6 blok üzerinde yükselecek olan projede 613 konut üretilirken bu konutlar 4+1 ve 6+1 daire tipinde tasarlandı. Kapalı otopark, su deposu, 24 saat güvenlik, radye temel, fore kazık, kapalı otopark, jenaratör, ısı ve ses yalıtımı gibi pek çok özellik sunulan proje adını aldığı Batıkent'te merkezi lokasyonu ile de yatırımlık daire arayan kişilere hitap ediyor.