Konut Projeleri Yüksek Faize Savaş Açtı! 0.79 Faizle Hemen Teslim Sıfır Ev Sahibi Olma İmkanı

Ev sahibi olmak isteyen kişiler yüksek faiz oranları nedeniyle beklemede kalmayı tercih ederken inşaat sektörü kendi kampanyasını başlattı. 0.79 vade oranı ile konut kredisiz taksitle ev sahibi olma!
Konut Projeleri Yüksek Faize Savaş Açtı! 0.79 Faizle Hemen Teslim Sıfır Ev Sahibi Olma İmkanı

Merkez Bankası tarafından atılan parasal sıkılaşma politikaları nedeniyle bankaların konut kredisi faiz oranları büyük bir hızla yükselişini sürdürürken müteahhitler beklenen kampanyalarını başlattı. Daha öncede 2018 senesinde yaşanan yüksek faiz krizi nedeniyle benzer bir kampanyaya imza atan inşaat firmaları taksitle konut projesi satmaya başladı.

Bu projelerden biri de Ankara 2021 teslim konut projeleri arasında yer alan Wind Göksu konut projesi oldu. Konut kredisi çekmeden taksitle ev sahibi olmak isteyen kişilere hitap eden projede satışa sunulan konutlar için yüzde 0.79 vade farkı ile ev sahibi olma imkanı sunuldu.

KREDİ ÇEKMEDEN TAKSİTLE EV ALMAK, KONUT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE BÜYÜK FIRSAT!

Hem yükselen konut kredisi faiz oranları nedeniyle kredi çekmek istemeyen hem de faiz ödemeden ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak taksitle konut satışı yapan ev projeleri yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bu projelerden biri de Wind Göksu Rezidans projesi olarak öne çıkmayı başardı. 0,79 vade oranı ile satılan konut projeleri için en cazip özellik ise 2 ay sonra teslim edilecek olması oldu.

Projede kalan son daireler için satışlar devam ederken ev satın almak isteyen kişilere yüzde 0.79 vade farkı ile taksitle ev sahibi olma imkanı sunuldu. Ankara Yeni Batı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan projede 15 kat üzerinde yükselen rezidansta 95 adet 1+1 daire ve 64 adet 2+1 daire olmak üzere 159 daire yer alacak. Göksu Parkı ve İstanbul Yolu Metrosuna yürüme mesafesinde olan proje hem oturum hem de yatırım amacı ile konut projesi arayan kişilere hitap ediyor. Projenin satış işlemleri ve fiyat konusunda bilgi ise satış ofisi tarafından veriliyor.