KONUTDER 15 Bin Konutu Yüzde 5 Peşinat, 0.98 Kredi Faiz Oranı İle Satışa Sundu!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas katıldığı bir televizyonun canlı yayınında 15 bin konut 0.98 faiz oranı ve yüzde 5 peşinatla satışa sunduklarını duyurdu.
KONUTDER 15 Bin Konutu Yüzde 5 Peşinat, 0.98 Kredi Faiz Oranı İle Satışa Sundu!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas katıldığı bir televizyonun canlı yayınında 15 bin konut 0.98 faiz oranı ve yüzde 5 peşinatla satışa sunduklarını duyurdu.

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan konut kredisi faiz indirimi tüm konutları kapsamaması nedeni ile yine eleştirilerin hedefi haline geldi.



Yapılan açıklamaların ardından kampanyanın sadece anlaşmalı konut projelerini kapsaması hayal kırıklığına neden olsa da aslında tüketicilere büyük bir fırsat sunulmuş oldu.



KONUTDER Başkanı Elmas "Vatandaşlarımıza Kampanyadan Yararlanmalarını Tavsiye Ediyoruz"



Konu hakkınad açıklamada bulunan KONUTDER Başkanı Elmas sunulan fırsatların son derece büyük olduğunu söyleyerek "Son 1 yıldır yavaşlayan inşaat sektörünün ve konut satışlarının nakit akışının ciddi anlamda tekrar hızlanmasını temin etmiş olacağız. Buradan bankalarda karlı çıkacaklar. Kullandırdıkları kredilerin bir miktarını da bankalarda pozisyonu olan firmalar kredi borçlarını kapatmakta kullanacaklar.



Bankalar içinde çok faydalı olan bir çalışma. Yine inşaat sektöründe çarkların dönmesi açısından büyük bir önemi bulunuyor. İnşaat sektöründe istihdam son dönemde ciddi anlamda düşmüş durumda. Tekrar bu istihdamı arttırmak ve hızlandırmak adına önemli bir adım. Bununla beraber yılsonunda bitecek vergi indirimleri var.



Tapu harcı ve KDV indirimi yıl sonunda bitecek. Biz Maliye Bakanlığı'nın tapu harcı indirimi ve KDV indirimi için ek uzatma tarihi talep ediyoruz. Bu da başlatılan kampanyaya büyük bir destek sağlayacaktır. Biz KONUTDER olarak 15 bin konut ve 15 milyarlık hacim ile kampanyaya katıldık. Bu kadar büyük bir portföyü halkımıza sunmuş oluyoruz.



Yüzde 5 peşinat ve 0.98 kredi maliyetleri ile büyük bir fırsatı halkımızın kullanımına sunduk. Senenin son haftasında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı bu büyük kampanyadan yararlanmalarını tavsiye ediyoruz" açıklamada bulundu.



15 Bin Konut Satışta!



Kampanya ilk çıktığı dönemde bu şekilde lanse edilseydi vatandaşın bu kadar büyük tepkisini çekmeyecekti. Vatandaşın tepkisi yine belirli konutları kapsayan kampanyanın tüm Türkiye'de geçerli gibi gösterilerek lansmanının yapılmasına oldu.



Ziraat Bankası 0.98 Konut Kredisi Kampanyası Vatandaş İçin Hüsrana Dönüştü! SON DETAYLAR...



Vakıfbank 0.98 Konut Kredisi Anlaşmalı Konut Projeleri Listesi



Vakıfbank Konut Kredisi Faiz İndirimi Yaptı!



Vakıfbank 0.98 Faizli Konut Kredisi Hesaplama



Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı 0 98 Oldu, Kimler 0 98 Oran İle Konut Kredisi Çekebilecek?



Ziraat Bankası 0 98 Anlaşmalı Konut Projeleri Hangileri, Kredi Şartları Neler?



Ziraat Bankası 0.98 Faizle Anlaşmalı İnşaat Firmaları / Konut Projeleri Listesi (TÜM LİSTE)



Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için TIKLAYINIZ



Twitter sayfamız için TIKLAYINIZ



Haber Kaynağı: Emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYALANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"