Konya Meram Piri Reis Evleri'ndeki 846 Konut İçin İnanılmaz Sayıda Başvuru!

Konya Meram Belediyesi Piri Reis Evleri'ne olağanüstü bir ilgi gösterildi. 846 konutluk proje için rekor sayıda başvuru yapıldı.
Konya Meram Piri Reis Evleri'ndeki 846 Konut İçin İnanılmaz Sayıda Başvuru!

Konya Meram Belediyesi konut projelerine devam ediyor. Daha önce duyurusu yapılan 846 konutluk Piri Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifi için başvuru süreci geçtiğimiz hafta tamamlandı. Vatandaşların ev sahibi olmak için yoğun ilgi gösterdiği projeye rekor sayıda başvuru yapıldı.

PİRİ REİS KONUTLARI İÇİN REKOR SAYIDA BAŞVURU!

Konya'nın Meram ilçesinde bölgenin dönüşümünü ve gelişimini hızlandırmak, konut ihtiyacını karşılamak için 846 dairelik Piri Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nde ön başvuru süreci tamamlandı.

Yalnızca 846 konutun yer aldığı projeye, 77 bin 353 ön başvuru yapıldı. Rekor sayıda başvuru alan projedeki konutlar, iki ayrı parselde zemin+7 kattan oluşan 14 blok olarak inşa edilecek. 23 bin 500 metrekare sosyal yaşam alanı içerisinde yeşil alan, spor ve çocuk oyun alanları gibi sosyal aktivitelerin yapılabileceği bölümle bulunuyor.

Konut sakinlerinin konforlu bir yaşan sürebilmesi amacıyla her daire için kapalı otopark yeri ayrılıyor. 5 bin 100 metrekarelik ticari alanın da içerisinde bulunduğu projeye vatandaşlardan yoğun ilgi var.

Konya Meram Piri Reis Evleri'ndeki 846 Konut İçin İnanılmaz Sayıda Başvuru!

KONYA MERAM PİRİ REİS EVLERİ KURASI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

77 binin üzerinde başvuru alınan projenin kura çekimi için henüz bir tarih verilmedi. Çekiliş tarihi, ilerleyen süreçte Meram Belediyesi ve Piri Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nin resmi internet sitesi ile sosyal medya hesaplarından vatandaşlara duyurulacak.

Kura çekimi Meram Belediyesi'nin resmi YouTube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve vatandaşlar kura çekimini takip edebilecekler.