Lüksün Lüksünü Yapacaklar, Her Parası Olana Satmayacaklar! Milyon Dolarlık Büyükçekmece Villa Projesi

Markalı konut projeleri giderek daha lüks özellikler ile donatılırken Büyükçekmece villa projesi ile bu kriterler bir üst seviyeye taşınıyor.
Lüksün Lüksünü Yapacaklar, Her Parası Olana Satmayacaklar! Milyon Dolarlık Büyükçekmece Villa Projesi

Türkiye konut projeleri için sunulan yeni lüks özellikleri takip etmeye devam ederken şirketler açıkladıkları her yeni konut projesinde hem lüks özellikleri hem de konut fiyatlarını bir üst seviyeye taşımaya devam ediyorlar.

Bunlardan biri de İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yapılacak olan süper lüks villa projesi oldu. Yapılan açıklama ile hem konut projesinin özellikleri hem de satın alacak olan kişilerin seçilecek olması büyük yankı uyandırdı. Villaların satış fiyatı da duyanların dudaklarını uçuklattı.

EN UCUZ VİLLA 1 MİLYON 590 BİN DOLAR OLACAK, HER İSTEYEN SATIN ALAMAYACAK!

Proie hakkında açıklama yapan The Luxury Network Türkiye CEO’su Cem Ökmen tarafından yapılan açıklamada Türkiye' de gayrimenkul sektörünün en büyük eksikliğinin gerçekten markalı konut projesi olmadığını belirterek "Mobilya dekorasyonu ile ya da sadece ismini verip içinde hiçbir detayı olmayan konutlar markalı konut olmuyor.

Örneğin Lamborghini deyince akla fosfor sarısı turuncu yeşil geliyor. Bu detayları yapılarda kullanılacak. Hem Bodrum’da hem de Büyükçekmece’de bu projenin devamında süpriz markalı bir proje yapabiliriz. The Luxury Network’ün markasını henüz açıklamak istemedikleri Büyükçekmece’deki projesinde villalar 1 milyon 590 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılacak" diyerek projenin maksimum 2 sene içerisinde teslim edileceğini söyledi.

Lüksün Lüksünü Yapacaklar, Her Parası Olana Satmayacaklar! Milyon Dolarlık Büyükçekmece Villa Projesi

HER PARASI OLAN SATIN ALAMAYACAK, EV SAHİPLERİ TEK TEK SEÇİLECEK!

Proje hakkında bilgi veren Ökmen dev projede havuzlu villaların özel ve modern mimari yapılarına ek olarak özel dekorasyon, mini golf sahası, tenis kortu gibi lüksün de lüksü özelliklerle donatılacağını belirterek mimari projenin de dünyaca ünlü bir firma tarafından hayata geçirileceğini dile getirdi.

Büyükçekmece bölgesinin en lüks villa projesi olmaya aday olan projenin mottosu inovasyon olarak duyurulurken bu amaç ile farklı ve her biri kendi alanında lider olan isimler ile markaların bu projede bir araya getirileceği belirtiliyor. Ökmen yapmış olduğu açıklamada bu projeden ev almak isteyen kişileri tek tek özenle seçeceklerini söyledi. Yani her parası olan projeden ev sahibi olma imkanı elde edemeyecek. Firma satış konusunda da seçici davranacak. Projenin yüzde 75'i yabancılar yüzde 25'i ise yerli yatırımcılara satılacak.