Marmara Evleri, Bizim Evler 8 Ve Güzelce Konut Projelerinden Teslimat Başladı!

İhlas İnşaat Grubu konut projeleri için teslimat heyecanı başladı. Marmara Evleri, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce Konut projesi teslimatları başladı!
Marmara Evleri,  Bizim Evler 8 Ve Güzelce Konut Projelerinden Teslimat Başladı!

İstanbul konut projeleri arasında yer alan ve İhlas İnşaat Grubu tarafından hayata geçirilen ‘Bizim Evler Güzelce’, ‘Bizim Evler 8’ ve ‘Marmara Evleri 4’ projelerinde konut teslimatları başladı. Türkiye'nin konut sektöründeki öncü markaları arasında yer alan İhlas İnşaat Grubu tarafından üretilen konutlar hak sahiplerine teslim edilirken sitelerde hayat başladı.

Bizim Evler konut projesi ile beraber İhlas İnşaat Grubu, Ispartakule'de damgasını vurarak aynı bölgedeki 8. konut projesini de tamamlamış oldu. Türkiye genelinde tek bir lokasyonda en fazla konut projesi hayata geçiren konut üreticisi olan İhlas İnşaat Grubu, Bizim Evler Güzelce etabını da tamamlamış oldu.

MARMARA EVLERİ 4 PROJESİNDE HAYAT BAŞLADI!

İhlas İnşaat Grubu tarafından Beylikdüzü'nde 5 binden fazla dairenin yer aldığı Marmara Evleri serisine imza atılırken bu seferde aynı bölgede serinin yeni üyesi Marmara Evleri 4 etabında da hayat başlamış oldu. Bizim Evler projesinde 8'e kadar, Marmara Evleri projesinde ise 4'e kadar yapılan siteler bölgedeki depreme dayanıklı konut ihtiyacını da karşıladı.

Tamamlanan ve hak sahiplerine teslim edilen konut projeleri site içerisinde yer alırken site içerisinde güvenlik, sosyal donatılar, yürüyüş parkurları ve yüzme havuzları gibi çok sayıda imkanı da sunuluyor. E-5 Karayolu ile Marmara Denizi arasında konumlanan Marmara Evleri 4 etabında da teslim edilen konutlar ile beraber, ev sahipleri için yaşam başlamış oldu.