Milli Saraylar Lojmanlarına Ait Arazi Üzerine Referans Beşiktaş Projesi Geliyor!

İstanbul'da konut arzı için yeni projeler açıklanmaya devam ederken bunlardan biri de Referans Beşiktaş konut projesi olarak öne çıktı.
Milli Saraylar Lojmanlarına Ait Arazi Üzerine Referans Beşiktaş Projesi Geliyor!

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş tüm hızı ile devam ederken hem konut fiyatlarını düşürmek hem de konut talebine yanıt verebilmek adına sıfır konut üretimi arttırılmaya devam ediyor. Müteahhitler bir bir yeni konut projelerini raflardan indirmeye devam ederken bu projelerden biri de Referans Beşiktaş konut projesi oldu. 

TBMM Milli Saraylar mülkiyetinde olan Beşiktaş sınırları içerisinde yer alan lojmanların bulunduğu arazi üzerine 293 konuttan Referans Beşiktaş projesi inşa edilecek. Bu proje kapsamında 293 konut üretilecek. Projede toplam 10 blok üzerinde konutlar üretilecek. 

REFERANS BEŞİKTAŞ KONUT PROJESİ NEREDE?

Milli Saraylar'ın Beşiktaş'ta yer alan lojmanlarının olduğu arazi üzerine inşa edilecek olan Referans Beşiktaş konut projesini Kiler GYO ve Biskon Yapı iş ortaklığı hayata geçirecek. Söz konusu konut projesi Beşiktaş Abbasağa sınırları içerisinde bulunan 173 lojmanın yer aldığı arazi üzerinde inşa edilecek. 

Milli Saraylar Lojmanlarına Ait Arazi Üzerine Referans Beşiktaş Projesi Geliyor!

Toplam büyüklüğü 17 bin 665 metrekare büyüklüğe sahip olan arazi üzerine inşa edilecek olan projede 10 blok üzerinde yükselecek olan 239 konut inşa edilecek. Her blokta yükseklik 4-7 olarak planlanmış durumda. Yapılan başvuru ile ÇED süreci başlatılan projenin bedeli 464 milyon 649 bin 108 TL olarak ilan edildi. Projenin tam kalbinde ise 200 metrekare büyüklüğe sahip olan dev bir yüzme havuzu yer alacak. Yine projede 427 araçlık otopark inşa edilecek. Projenin 2025 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.