MSY Nefes Pendik Konut Projesi Lansmanı Yapıldı! İşte Konut Fiyatları

İstanbul'un yeni konut projeleri arasında yer alan MSY Nefes Pendik konut projesi için merakla beklenen konut lansmanı yapıldı. MSY yapı tarafından hayata geçirilecek olan Nefes Pendik konut projesi!
MSY Nefes Pendik Konut Projesi Lansmanı Yapıldı! İşte Konut Fiyatları

İstanbul'da büyük bir konut arzı sıkıntısı yaşanırken yoğun talep üzerinde rafa kaldırılan konut projeleri teker teker indirilmeye başlandı. Bunlardan biri de MSY Yapı tarafından hayata geçirilecek olan MSY Nefes Pendik Konut Projesi olarak öne çıktı.

Türkiye'nin sektöründeki lider markalarından biri olan MSY Yapı tarafından hayata geçirilecek olan MYS Nefes Pendik Konut projesinde merakla beklenen lansman çalışması yapıldı. MSY Nefes Pendik konut projesi nerede, ev fiyatları ne kadar, kaç TL, ne zaman bitecek?

MSY NEFES KONUT PROJESİ NEREDE?

İstanbul konut projeleri arasında yer alan MSY Nefes Pendik konut projesi adını aldığı ve İstanbul'un son dönemde en çok değerlenen bölgeleri arasında gösterilen Pendik'te yer alıyor. Aydos' un tertemiz havasını ciğerlerinize çekmenizi sağlayacak olan proje şehire hem çok yakın hem de bir o kadar uzak kalmanızı sağlıyor.

Proje E-5 ve metroya sadece 5 dakikalık uzaklıktaki mesafesi ile istediğiniz anda kendinizi şehrin merkezine atmanızı sağlıyor.

MSY Nefes Pendik Konut Projesi Lansmanı Yapıldı! İşte Konut Fiyatları

MSY NEFES KONUT PROJESİ EV FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Proje kapsamında 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire tipinde üretilen 195 daire satışa sunulacak Toplamda 3 blokta yükselecek olan projede satışa sunulan daire fiyatları daire tipi, bulunduğu kat ve konuma göre belirlenecek. Proje lansmanı yapılırken en düşük konut satış fiyatı 749 bin lira ve en yüksek satış fiyatı ise 2 milyon 339 bin TL olarak ilan edildi.

MSY NEFES KONUT PROJESİ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK, PROJE BİTİŞ TARİHİ NEDİR?

Projenin tanıtımında yapılan açıklamada Kasım 2021 itibari ile başlayan projenin teslim tarihi ise Mart 2023 olarak ilan edildi.