Müteahhitlerden yeni kampanya! Sıfır konut alanlara 60 ay vadeli faizsiz taksitle ev satacaklar

Konut satış rakamları yeniden düşüşe geçerken sıfır konut satışını cazip hale getirmek isteyen müteahhitlerden yeni konut kampanyası açıklaması geldi. Ege Yapı Modern Yaka konut projesi satış fiyatları ve kampanya detayları!
Müteahhitlerden yeni kampanya! Sıfır konut alanlara 60 ay vadeli faizsiz taksitle ev satacaklar

Sıfır konut projesi almak isteyenler için yeni kampanyalar peş peşe açıklanmaya devam ederken bu projelerden birini de Ege Yapı açıklandı. Türkiye'nin en büyük markalı konut projeleri üreticileri arasında yer alan Ege Yapı İstanbul konut projeleri kategorisinde satışa sunmuş olduğu Modern Yaka konut projesi için beklenen Ekim ayı kampanyasını açıkladı. 

Başlatılan yeni kampanya kapsamında hem elde kalan konutlar için sıfır daire satış fiyatlarına indirim yapıldı hem de taksitle ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde faizsiz bir şekilde yani sıfır faizle 60 ay vadeli olarak taksitle ödeme imkanı sunulacağı açıklandı. Yani sıfır konut almak isteyenler hem ucuz fiyatlardan yararlanacak hem de ödemelerini taksitle kira öder gibi yapacak. 

MODERN YAKA KONUT PROJESİ EV FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Türkiye'nin en büyük konut projeleri arasında yer alan Modern Yaka konut projesi kapsamında toplamda 4 blok üzerinde yükselecek olan 462 adet konut satışa sunuldu. Bu konutların yanı sıra projede aynı zamanda blokların altında yer alacak 53 adet ticari ünitede bulunuyor. 

İstanbul 2024 teslim konut projeleri arasında yer alan Modern Yaka konut projesinde satışlar tüm hızı ile devam ederken konutların satış fiyatları seçilen daire tipi ve bloklara göre değişkenlik gösterirken fiyatları satış ofisleri bu nedenle kendileri arayan kişilere detaylı bilgilendirme vererek belirtiyor. İstanbul Avcılar konut projesi kategorisinde yer alan projede muhteşem bir göl manzarası ayaklarınızın altına seriliyor.