Ortak İnşaat Projesi: Zer Göztepe

Zer Göztepe projesiyle birlikte gelen yenilikler nelerdir?​​​​​​​Zer Göztepe, yeni ortalık sonucu ortaya çıkan ve fırsatlar perdesini aralayan proje olarak karşımıza çıkmaktadır.Zer Göztepe Bizlere Neler Sunmaktadır...Yeni bir yaşam projesi olmasıyla birlikte 657 konutu içinde barındıracaktır.
Ortak İnşaat Projesi: Zer Göztepe

Zer Göztepe projesiyle birlikte gelen yenilikler nelerdir?

​​​​​​​Zer Göztepe, yeni ortalık sonucu ortaya çıkan ve fırsatlar perdesini aralayan proje olarak karşımıza çıkmaktadır.

Zer Göztepe Bizlere Neler Sunmaktadır...

Ortak İnşaat Projesi: Zer Göztepe

Yeni bir yaşam projesi olmasıyla birlikte 657 konutu içinde barındıracaktır. Global yaşantımızda bizlere sosyal yaşamımızda kolaylıklar sağlayacak nitelikte olan proje kapsamında yeni ortaklıklarla yeni, konforlu ve fırsatlarla dolu avantajları barındıran projedir.

105.000 metrekarelik bir alana sahip olup 15 dönüm arsalık bir alanı kapsayan inşaat projesidir. 3 panoramik bloklara sahip olup yeni ilgi çekiciliği ile yeni sahiplerini bekliyor olacak.

60 ile 250 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki konutlar olup 1+0 ile 5+1 olacak şekilde ve arasında değişen farklı tiplerde ve genişlikte özelliklere sahip konutlar yapılmaktadır.

Ortak İnşaat Projesi: Zer Göztepe

Zer Göztepe; Ceylan İnşaat için önem arz edip Fikirtepe’de ikinci konut projesi olarak adından söz ettirmektedir.

İlk olarak kentsel dönüşüm projesi ile adından söz ettiren Ceylan İnşaat, aynı ilçede farklı panoramik özellikleriyle ikinci projesi için yeni avantajlarını topluma sunmaktadır.

Tüketicilerden yoğun ilgi ile adından söz ettiren firmalar ve ortaklıklarından projeleri ilgi ile takip edilmektedir.

Ortak İnşaat Projesi: Zer Göztepe

Zer Göztepe olarak inşaatın bitimi ile teslim süresi toplamda yaklaşık olarak 3 yıla tekabül etmektedir. Ceylan İnşaat, halkın yoğun taleplerinden dolayı inşaat süresini daha kısa zaman olacak şekilde kısaltabileceğini duyurdu.

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı; Bürokratik engellerin kalkmasıyla işlemlerin daha seri gerçekleştiğini, İller Bankası ile KİPTAŞ ortaklıkları sonucunda daha hızlı projelere imza attıklarını duyurarak toplamda 85 milyon dolarlık olan bir yatırıma imza attıkları bu proje için hızlı başlangıçlara sahip olup en kısa zamanda bitirilip teslim edeceğini bildirdi.