Polat Gayrimenkul'den Beşiktaş Akatlar'da 50 milyon dolarlık konut projesi!

Polat Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilecek olan Beşiktaş Akatlar’daki 50 milyon dolarlık konut projesinde ön satışların başladığı bildirildi. Polat Gayrimenkul Beşiktaş Akatlar’da hangi tip konutlar inşa edecek?
Polat Gayrimenkul'den Beşiktaş Akatlar'da 50 milyon dolarlık konut projesi!

İstanbul’da yapılan konut projelerine gösterilen büyük ilgi devam ederken şirketler de yeni projeler için faaliyetlerine devam ediyorlar. Beşiktaş Akatlar’da yapılan bir konut projesinde ön satışların başladığı bildirildi. Polat Holding bünyesinde faaliyet gösteren Polat Gayrimenkul tarafından Beşiktaş Akatlar’da 50 milyon dolarlık yatırım bedeli olan bir konut projesinde ön satışların başladığı açıklandı.

POLAT GAYRİMENKUL'DEN YENİ PROJE!

Akatlar projesi hakkında Polat Holding Yönetim Kurulu başkanı Adnan Polat bir açıklama yaparak, “İstanbul’un en merkezi ve bir o kadar da en nezih lokasyonunda bu önemli , ayrıcalıklı ve konforlu projeyi hayata geçirmekten büyük bir mutluluk duymaktayız. Özellikle sürekli deprem tehdidi altında yaşayan İstanbul’a depreme dayanıklı, modern ve şehrin dinamiklerine uyumlu binalar kazandırmayı çok önemsiyoruz. Bu proje hem içinde yaşayanların hem de semt sakinlerinin yaşam standartlarını yükseltecektir. Türk ekonomisine katkılarımızı artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Proje hakkında konuşan Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel ise, “Bu projeyi oluştururken özellikle Akatlar sakinlerinin caddeleri ve sokakları görmeleri ve temiz havayı soluyabilmeleri için tavandan yere kadar camlar planladık. İsteyenler bu manzarayı her dairede yer alan Türk ya da Fransız tipi balkon sayesinde seyredebilecek, isteyenlerse teras katında bulunan 165 metrekarelik lounge alanı ve 75 metrekarelik çocuk oyun alanında atmosferi hissedebilecekler.” açıklamasını yaptı.

112 DAİRE 2025'TE TAMAMLANACAK

Yapılan açıklamalara ve verilen bilgilere göre 112 daireden oluşan projede ön satışlar başladı. Projenin inşaat aşaması 2025 yılında tamamlanacak. Şu anda projede konut fiyatları KDV dahil metrekaresi 200 Bin TL olarak belirtildi. Proje içerisinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde konutlar yer alıyor.