Sıfır Faizle İstanbul'da Konut Satışı Başlıyor! Emlak Konut Düşük Taksit Ve Uygun Fiyatlarla 15 Bin Konut Satacak!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara Emlak Konut GYO'dan güzel bir haber geldi. İstanbul'da 12 ayrı konut projesinde toplam 15 Bin konut sıfır faiz imkanı ile vatandaşlara satılacak.
Sıfır Faizle İstanbul'da Konut Satışı Başlıyor! Emlak Konut Düşük Taksit Ve Uygun Fiyatlarla 15 Bin Konut Satacak!

Ev sahibi olmak isteyenler son dönemlerde yükselen konut fiyatları nedeniyle bu taleplerini ertelemek zorunda kalıyorlar. Ağır ödeme şartları altına girmek istemeyen vatandaşlar kendilerine uygun imkanlarla sunulacak konutları beklemeye devam ederlerken güzel haber Emlak Konut GYO'dan geldi. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut GYO konut sektörünü harekete geçirecek duyuruyu yaptı.

15 BİN KONUT SATIŞA ÇIKARILIYOR

Emlak Konut GYO tarafından verilen bilgilere göre İstanbul'da bulunan 12 ayrı konut projesinde 15 Bin yeni konut üretimi yapılacak. Bu konutlar da uygun şartlarda vatandaşlara satılacak. Konuya dair açıklama yapan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, “2021 yılının son çeyreği ekonomik açıdan oldukça olumlu geçecek. Sanayi ve konut başta olmak üzere tüm sektörlerde ilerleme kaydedilecek. Biz de şirket olarak bir karar aldık. Son çeyrekte İstanbuL'da merkezi lokasyonlarda bulunan arsalarımızda toplam 12 yeni konut projemizin satışlarına başlayacağız.” dedi.

Sıfır Faizle İstanbul'da Konut Satışı Başlıyor! Emlak Konut Düşük Taksit Ve Uygun Fiyatlarla 15 Bin Konut Satacak!

60 AY, SIFIR FAİZ İMKANI İLE KONUT SATIŞI

Emlak Konut GYO tarafından satılacak olan konutlarda taksit miktarlarının da düşürüleceğini açıklayan Genel Müdür Hakan Gedikli, “Konut fiyatlarının suni olarak yükseltilmemesi için biz tavrımızı en baştan ortaya koyduk. Bunun için de bazı ihalelerimizi yüksek teklifler nedeniyle iptal ettik. Yeni satışa çıkaracağımız konutların satın alma koşulları iyileşitilmiş olacak. Bu yönde hem planlamamız hem de çalışmamız var. Fiyatlar herkese hitap edebilsin ve herkese ulaşabilsin diye 60 aya kadar vade farksız, ara ödemeli ve taksitleri azalan bir sistemde satış yapacağız.” ifadelerini kullandı.

GEREKSİZ GENİŞ ALANLAR PROJELERDEN ÇIKARILDI

Projelerde konut fiyatlarının makul tutulabilmesi için tüm ayrıntıları düşündüklerini söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedik, “Konut fiyatlarının makul olabilmesi için ekstra bir çalışma da yaptık. Projelerimizdeki yaşam alanlarını yeniden düzenledik. Gererksiz geniş alanlar yerine daha küçük tipli, daha ulaşılabilir ama aynı zamanda da ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte dairelere fiyat bazında erişim daha kolay olacak.” şeklinde konuştu.

YENİ KONUT PROJELERİ İÇİN TEŞVİK EDİCİ OLACAK

Emlak Konut'un uygun şartlarda konut satışı yapmasının tüm sektörü etkileyeceğini söyleyen Genel Müdür Hakan Gedik, “Satışa sunacağımız 12 konut projesi sektörde domino etkisi yapacaktır. Yeni ihalelelerin yapılması, satışların hızlanması ve vatandaşların da taleplerinin yükselmesi ile konut üreticileri yeni projeler için harekete geçeceklerdir. Özel sektör bu noktaya devreye girecek ve yeni projeler kademe kademe gerçekleşmeye başlayacak.” dedi.

Sıfır Faizle İstanbul'da Konut Satışı Başlıyor! Emlak Konut Düşük Taksit Ve Uygun Fiyatlarla 15 Bin Konut Satacak!

EMLAK KONUT GYO İSTANBUL YENİ KONUT PROJELERİ

ÇEKMEKÖY KONUT PROJESİ

Bu proje kapsamında 4 bin adet bağımsız bölümün inşa edilmesi planlanıyor. Farklı tipte daire seçeneklerinin bulunacağı Çekmeköy projesinde dairelerde geniş balkonlar, teraslar ve bahçeler olacak. Ayrıca eğitim alanları, sağlık tesis alanı, kreş ve cami ile sosyal imkanlarla proje ayrı bir cazibe merkezi olacak.

AVCILAR KONUT PROJESİ

Avcılar'ın Firüzköy semtinde bulunan Küçükçekmece GölÜ'ne komşu olan bir lokasyonda inşa edilecek olan bu konut projesi de büyük ses getirecek. Farklı etaplarda gerçekleşecek olan inşaat çalışmalarında toplamda 6 bin civarında konut üretilecek. Sosyal donatılar ve diğer alanlarda yatay mimari esasıyla yapılacak olan bu projenin ana konsepti ise mahalle kültürü olacak.

KÜÇÜKÇEKMECE KONUT PROJESİ

Küçükçekmece'de bulunan Mizim Mahalle projesinin 4. etabı satışa çıkarılacak. Her yaş grubuna hitap eden sosyal donatılar ile mahalle hayatı bu projede vücut bulacak. Bu etapta toplam 500 konutun bulunduğu ve satışa çıkarılacağı bildirildi.

KAYABAŞI KONUT PROJESİ

Kayabaşı bölgesinde bulunan arazide toplam 600 konutluk bir projenin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Lokasyon çevresinde millet bahçesi, millet kıraathanesi, 5 bin kişilik cami, ilkokul ve lise imkanları bulunuyor. Başakşehir'in yeni cazibe merkezi olan Kayabaşı'nda konut satışları başlayacak.

BAŞAKŞEHİR KONUT PROJESİ

Başakşehir Vadi Evleri 1. etap projesinde bulunan konutların tamamı 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde satılmıştı. Şimdi bu projede 2. etap kısmına geçiliyor. Farklı tiplerde yapılacak olan konut üretimi kapsamında 400 konut inşa edilecek.

KARTAL KONUT PROJESİ

Emlak Konut GYO'nun Kartal'da geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptığı arsa haricinde bir başka proje daha gerçekleştiriliyor. E-5 ile metronun hemen yanında bulunan arazide toplam 2 bin konut üretilecek.