Şimdi Al 2022'de Öde Emlak Konut GYO Projeleri: Yüzde 5 Peşinatla, 2 Sene Ödemesiz Taksitle Ev Sahibi Olma Fırsatı

Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO dev kampanya başlattı.
Şimdi Al 2022'de Öde Emlak Konut GYO Projeleri: Yüzde 5 Peşinatla, 2 Sene Ödemesiz Taksitle Ev Sahibi Olma Fırsatı

Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO dev kampanya başlattı. Sadece yüzde 5 peşinatla satılan konut projeleri için ödemeler ise 2. sene itibari ile başlayacak. Emlak konut projeleri haberimizde!

Emlak365.com / Emlak Konut GYO dev kampanyası ile büyük yankı uyandırdı. Yükselen konut kredisi faiz oranları sonrasında vatandaşın konutlara olan talebi azalırken Emlak Konut projeleri için konut kredisiz taksitle ev sahibi olma imkanı sunuldu.

SADECE YÜZDE 5 PEŞİNATLA KONUT KREDİSİZ TAKSİTLE EV SAHİBİ OLMA İMKANI SUNULDU!

Emlak Konut tarafından başlatılan kampanya kapsamında belirlenen konut projeleri için ev peşinatı tutarı yüzde 5 olarak belirlenirken ilk taksit ödemesi için ise erteleme imkanı sunuldu. Bazı projeler ise hemen teslim olarak satışa sunuldu.

EMLAK KONUTTAN NASIL EV ALINIR, EMLAK KONUTA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emlak Konut resmi internet sitesi üzerinden satışta olan konut projeleri için bilgi almanıza olanak sağlanırken konut satışları ise proje satış ofisleri üzerinden yapılmaktadır.

Konutların satış detayları ve satış ofisi bilgileri ise Emlak Konut müşteri hizmetleri telefon numarası olan 444 36 55 numaralı telefon üzerinden sağlanmaktadır.

İşte Emlak Konut projeleri için sunulan yılın son fırsatı:

EMLAK KONUT BİZİM MAHALLE KONUT PROJESİ

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan Bizim Mahalle Konut projesi kapsamında satışa sunulan konutlar için sadece yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olma imkanı sundu. Projeden ev alan kişiler için ödemeler 2. yıl itibari ile başlayacak.

EMLAK KONUT BAŞKENT EMLAK KONUT PROJESİ İLE HEMEN TESLİM EV SAHİBİ OLMA İMKANI!

Başkent Emlak Konutları projesi kapsamında hemen teslim konut projesi arayan kişilere ödemelerine 2. yılda başlama imkanı sunuluyor.

NİĞDE EMLAK KONUTLARI İLE HEMEN TESLİM KONUT PROJESİ!

Niğde konut projeleri arasında yer alan Niğde Emlak Konutları hemen teslim olarak satılırken taksit ödemeleri ise 2. yıl itibari ile başlayacak.

Emlak Konut Köy Zekeriyaköy Konut Projesi kapsamında satılan konutlar ise yüzde 10 peşinatla yine 2. sene ödemeli olarak satılacak.