Sinpaş Aura Konutları İçin Lansmana Özel Yüzde 15 İndirim Fırsatı Geldi!

Konut fiyatları yükselişini sürdürürken ev sahibi olmak isteyen kişiler kadar yatırım yapmak isteyen kişilerde konut projelerine yönelmişti. Sinpaş Koru Aura Finans Merkezi için lansman dönemi başladı
Sinpaş Aura Konutları İçin Lansmana Özel Yüzde 15 İndirim Fırsatı Geldi!

Markalı konut projeleri birbiri ardına raflardan inmeye devam ederken ev sahibi olmak isteyen kişiler kadar gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen kişilere de uygun avantajlar sunuluyor. Bu projelerden biri de Türkiye'de konut fiyatlarının en çok yükseldiği şehirlerden biri olan İstanbul'da yükselecek olan Sinpaş Koru Aura Finans Merkezi projesi için sunuldu.

İstanbul'un şu anda en değerli lokasyonları arasında gösterilen finans merkezi bünyesinde yer alan proje aynı zamanda pandemi sonrası üretimi artan sağlıklı evler konsepti ile üretiliyor. Projede kendi terasınız ve balkonunuzda meyve, sebzenizi yetiştirmenize olanak sağlayan bostan bahçesi de yer alıyor. Tanıtıma çıkan projede lansmana özel fiyatlar için indirim yapılıyor.

SİNPAŞ KORU AURA FİNANS PROJESİ NEREDE?

İstanbul'da yatırımlık konut projesi fırsatı arayan kişilere hitap eden dev proje İstanbul'un en gözde bölgeleri arasında yer alan Finans Merkezi bölgesinde yer alıyor. İstanbul Finans merkezine sadece 10 km uzaklıkta yer alan proje, Finans merkezi metro istasyonu durağına 500 metre, TEM otoyoluna 4 km, E-5 karayoluna 7 km, Çamlıca'ya 8 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 11 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne ise 15 km uzaklıkta bulunuyor.

Sinpaş Aura Konutları İçin Lansmana Özel Yüzde 15 İndirim Fırsatı Geldi!

SİNPAŞ KORU AURA FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Sinpaş Koru Auro konut fiyatları için henüz liste yayımlanmazken projede lansman çalışmasına özel yüzde 15 indirim yapılacağı açıklandı. Ev sahibi olmak isteyen kişiler için projenin satış ofisi üzerinden fiyat ve satış konusunda bilgilendirmede yapıldığı belirtiliyor.

Sinpaş Aura Konutları İçin Lansmana Özel Yüzde 15 İndirim Fırsatı Geldi!

Projeden ev almak isteyen kişiler için balkon bostanı, geniş balkon, teras, oyun alanı, yoga bahçesi, geniş mutfak, oturma odası ve salon gibi pek çok üst düzey özellik sunuluyor.