Yeni Fikirtepe projesi 15 yıl vade, 0,69 faizle satışta!

Emlak Konut güvencesiyle yapılan Yeni Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinden 15 yıl vadeli ve aylık 0,69 faizli konut kredisiyle satışlar başladı.
Yeni Fikirtepe projesi 15 yıl vade, 0,69 faizle satışta!

Yeni Evim kampanyası ile konut sektöründe ayrı bir heyecan yaşanmaya başlandı. Devlet destekli olarak kamu bankalarından verilecek konut kredileri ile orta gelirli ailelere satılacak olan sıfır konutlar konut projelerine olan ilgiyi daha da yükseltti. Kampanya kapsamına giren projeler vatandaşların ilgi odağına girdiler. Bu projelerden birisi de İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Yeni Fikirtepe oldu.

YENİ FİKİRTEPE YENİ EVİM İLE SATIŞTA

Yeni Fikirtepe projesinden ev sahibi olmak isteyenler çok özel imkanlarla bu evleri satın alabilme imkanı buluyorlar. Bu kapsamda Yeni Evim kampanyası şartlarını karşılayan vatandaşlar 15 yıl vadeli konut kredisi kullanabilecekler. Bu kredinin aylık faizi ise 0,69’dan başlayacak. 2 Milyon TL’ye kadar kredi kullanılırsa aylık 0,69, 2 Milyon TL ile 4 Milyon TL arasında kredi kullanılırsa aylık 0,79, 4 Milyon TL ile 5 Milyon TL arasında kredi kullanılırsa aylık 0,99 faizle konut kredisi çekilebilecek.

18 etap olarak planlanan Yeni Fikirtepe tamamlandığında toplamda 11.798 adet konut ile 256 ticari ünite proje içerisinde yer alacak. Yine proje içerisinde 503 adet de ofis bulunacak. Yeşil alanlar, sosyal donatılar ile İstanbul’da yeni bir semt meydana getirilecek. İstanbul Kadıköy’de yapılan proje çok sayıda avantaja da sahip olacak. Hastanelere, okullara ve alışveriş merkezlerine yakın mesafede yer alan proje alanından Kadıköy’e ve Üsküdar’a yürüme mesafesindeki metro duraklarından kolayca ulaşılabilecek.

Yeni Fikirtepe projesinin 2. etabında toplam 457 adet konut bulunuyor. Bu konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde planlanırken gerek fiyat gerekse de ödeme koşulları ile alakalı olarak Emlak Konut’tan bilgi alınabiliyor.