Yeni Konut Kredisi Kampanyasına Katılan Firmalar Hangileri?

Emlak Konut "Türkiye İçin Kazanç Vakti" isimli yeni bir tanıtım videosu yayımladı. Konutta tarihi kampanya için yeni konut kredisi kampanyasına katılan firmalar arasında yer alan Emlak Konut projeleri haberimizde...
Yeni Konut Kredisi Kampanyasına Katılan Firmalar Hangileri?

Emlak Konut "Türkiye İçin Kazanç Vakti" isimli yeni bir tanıtım videosu yayımladı. Konutta tarihi kampanya için yeni konut kredisi kampanyasına katılan firmalar arasında yer alan Emlak Konut projeleri haberimizde...

Eski Emlak Konut GYO Başkanı yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası adı verilen yeni konut kampanyası için basın toplantısı düzenledi.



Basın toplantısında 0 98 konut kredisi faiz oranı ile satılacak sıfır konutlar hakkında açıklama yapan Bakan Kurum müteahhitlere yaptıkları büyük fedakarlık için teşekkür etti.



Emlak Konut Yeni Kampanya Yüzü Olarak Murat Yıldırım Seçildi



Emlak Konut tarafından yayımlanan yeni konut kampanyası için reklam yüzü olarak sevilen oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım seçildi. Murat Yıldırım'ın katıldığı yeni kampanya reklamı içerisinde sıklıkla yeni Türkiye vurgusu yapıldı.



Emlak Konut ilk etapta kampanyaya 33 konut projesi ile katıldığını açıkladı. Ancak bu sayı ilerleyen günlerde vatandaşlardan gelen talebe göre artabileceği gibi yeni projelerin de kampanyaya dahil edilebileceği vurgulandı.



Bakan Murat Kurum kendisine yöneltilen soru karşısında "Kampanya 29 Ağustos'ta başlayacak. 31 Ekim'e kadar sürecek. Şimdi stok noktasında, net bir rakam veya bir stok sayısı var mıdır derseniz veya stoğu neye göre belirliyorsunuz? Bu bakış açısına bağlı.



Bu kampanya 100 bin konutu içeriyor. 100 bin konutta da kota var. Yani yaklaşık yüzde 25'i kadar. Tabi bunu inşallah sektör temsilcilerimiz arttıracaktır. Bugün buradan sözünü alırız inşallah. Şu anki kampanya şartları 100 bin konut ve bunun yaklaşık yüzde 25'i diye düşünebiliriz." diyerek kampanya konut satış kotasını da açıklamış oldu.



Kampanya Katıldığını Duyuran İlk Konut Projeleri Belli Oldu




  1. Adım İstanbul
  2. Avangart İstanbul
  3. Avrupa Konutları Başakşehir
  4. Avrupark Bahçekent
  5. Avrupark Hayat
  6. Başkent Emlak Konutları
  7. Büyükyalı İstanbul
  8. Cer İstanbul
  9. Ebruli Ispartakule
  10. Esenler Emlak Konutlaru
  11. Evora İstanbul
  12. Evvel İstanbul
  13. Gebze Emlak Konutları 3
  14. İdealist Cadde
  15. Karat 34
  16. Koordinat Çayyolu
  17. Körfezkent Çarşı
  18. Köy Zekeriyaköy
  19. Kuzeyyakası
  20. Merkez Ankara
  21. Nevşehir Emlak Konutları
  22. Nidapark İstinye
  23. Nidapark Kayaşehir
  24. Nidapark Küçükyalı
  25. Niğde Emlak Konutları
  26. Ofis Karat Bakırköy
  27. Semt Bahçekent
  28. Sofa Loca
  29. Temaşehir Konya
  30. Tual Adalar
  31. Tual Bahçekent
  32. Validebağ Konakları
  33. Yeniköy Konakları


Konut Kampanyasına Katılan Firmalar Tarafından 0 98 Faizle Satılan Konut Projeleri İçin İllere Göre Hazırladığımız Listeye Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ...



Bankaların Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları Listesine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ...



Listede yer alan tüm projeler tek tek tanıtılacak olup projelerin lokasyon ve fiyat bilgilerine ulaşmak için sitemizi mobil uygulamalarımız ve Facebook ile Twitter hesabımız üzerinden takip edebilirsiniz.



Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için TIKLAYINIZ



Twitter sayfamız için TIKLAYINIZ



emlak365.com



Emlak365.com