Yüzde 343 değerlenen konut projesi Eston Şehir Koru!

İstanbul Başakşehir’de Polat Yıl Yapı tarafından inşası devam eden konut projesi Eston Şehir Koru dikkatleri çekiyor. Eston Şehir Koru’da konut fiyatları ne kadar?
Yüzde 343 değerlenen konut projesi Eston Şehir Koru!

İstanbul’daki konut projeleri sıklıkla araştırma konusu ediliyor. İstanbul’un gelişmekte olan ilçelerinden Başakşehir’de çok sayıda konut projesi bulunuyor. Ancak bunların içerisinde Eston Şehir Koru bazı özelliklerinden dolayı dikkatleri çekmeyi başardı. Eston Şehir Koru ile kaç konut inşa edilecek? Bu konutların büyüklükleri ne kadar olacak? Eston Şehir Koru ortalama konut fiyatları ne kadar?

ESTON ŞEHİR KORU KONUT PROJESİ!

Polat Yol Yapı tarafından inşa edilen Eston Şehir Koru’da inşaat büyük bir oranla tamamlandı. Projenin yüzde 91’i tamamlanırken artık detaylar ile alakalı çalışmalar yapılıyor. 2017 yılında başlayan konut projesinin büyük kapasiteli olmasından dolayı planlama ve inşaat süreci oldukça yoğun geçti.

Eston Şehir Koru’da çeşitli büyüklüklerde 1090 konut yer alıyor. Bu konutların büyüklüklerinin 124 metrekare ile 323 metrekare arasında değiştiği bildirildi. 215 Bin metrekarelik arsa alanına sahip olan proje içerisinde 31 adet da ticari bölüm yer alıyor. Futbol ve basketbol sahaları, yüzme havuzu gibi imkanları olan proje kompleks bir yapıda adeta yeni bir şehir konseptinde tasarlandı.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Eston Şehir Koru projesi kapsamında çeşitli büyüklüklerde konutlar inşa ediliyor. Bu konutlar 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar içerisinde de metrekare farklılıkları bulunan evler yer alıyor. Çok sayıda konutun satışı tamamlanırken Zingat’ta yer alan bilgilere göre sadece 3,5+1 konutların satışı yapılıyor. Yine aynı kaynakta bu konutlar için 5,5 Milyon TL’lik fiyat yer alıyor. En doğru fiyatlar ve ödeme seçenekleri için ilgili firma ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

Başakşehir’de merkezi bir lokasyonda bulunan konut projesinde daha önceden yatırım yapanlar oldukça kazançlı çıktılar. Projenin başladığı günden bugüne kadar konut fiyatlarında yüzde 343 oranında değer artışı meydana geldi.