Facebook değişti! Kullanıcılar yeniliği fark ettiler mi?

Dünya genelinde milyonlarca insanın kullanıcısı olduğu Facebook sosyal medya platformunda yeniliğe gidildi. Yenilik duyurusu yapılırken kullanıcıların bunu fark edip etmediği merak konusu oldu.
Facebook değişti! Kullanıcılar yeniliği fark ettiler mi?

Mark Zuckerberg'in kurucusu olduğu ve ilk kez dünya genelinde 2004 yılında kurularak hayata geçirilen sosyal medya ağı Facebook için yenilik kararı bitmiyor.

5df3f2c5fd9db23002778884.webp

Facebook değişti! Kullanıcılar yeniliği fark ettiler mi?- Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından tercih edilen dev dünya markası Apple'ın telefon markası iPhone'lara özel Facebook'tan hamle geldi. Facebook İOS temelli iPhone kullanıcılarının ara yüzünde Facebook logosunun değiştiğini ilan etti.

Yeni logo tasarımı aşağıdaki gibi:

iphone-yeni-facebook-logosu-degisimi-1.jpg

Facebook uygulama logosundaki değişikliğe bakıldığında küçük bir renk ayrımı fark edilse de milyonlarca kullanıcı farkı henüz göremediklerini ya da dikkat edemediklerini vurguluyor. En son değişikliğini bundan 4 yıl önce yapan Facebook 4 yıl aranın ardından ilk kez logosunu değiştirdi.

Peki dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip Facebook nasıl kuruldu? İşte yanıtı:

Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal ağ olarak 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 devresi öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kuruldu. 2006 yılında da resmen tüm dünyaya tanıtılarak aktif kullanılmaya başlandı.