İPhone 15 pro max fiyatları belli oldu! iPhone 15, iPhone 15 Plus ve iPhone 15 Pro satışları başladı

Dünyanın dev markası Apple'ın telefon modeli iPhone'un yeni serisi iphone 15 pro max dahil tüm modellerinde sarışlar başladı.
İPhone 15 pro max fiyatları belli oldu! iPhone 15, iPhone 15 Plus ve iPhone 15 Pro satışları başladı

Teknoloji devi ve dünyanın bir çok ülkesinde popülerite yakalamış olan iPhone marka telefonların yeni serisi olan iPhone 15 için beklenen açıklama geldi.

iphone-14-pro.jpg

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz etkileri ile birlikte başlayan vergi yağmuru sonrası yurt dışından iPhone satın almak isteyenlere de telefon harcı fiyatlarına zam gelmişti. Milyonlarca teknoloji meraklısı iPhone'un yeni çıkan serisini satın almak için beklerken yeni fiyat listesi de açıklandı.

12 Eylül Salı günü uluslararası tanıtımı yapılan iPhone 15'in tüm modelleri için ön satışlar başladı. Türkiye'de talep ve arz dengesizliği ile stok azlığı sebebi ile ön satışlarda yaşanan satış patlaması sonrası stoklar güncellenmeye başlıyor.

SATIŞLAR İÇİN SON 1 HAFTA KALDI

iPhone 15 pro max ve iPhone 15'in tüm serilerinin yayınlanması sonrası satın almak isteyen kullanıcılar ön satışlar için takibe başladı. Ön satışların ardından ise 29 Eylül Cuma günü itibari ile resmen satışları başlayacak.

NASIL SATIN ALINACAK?

İPhone 15 pro max ve diğer yeni çıkan tüm serileri satın almak için Apple Store, Apple online mağazası, yetkili Apple satıcıları üzerinden işlem yapabilecekler. Satın almak işlemleri için Apple'ın Türkiye'deki resmi web sitesi takip edilebilir.

İPHONE 15 PRO MAX GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Yapılan güncel duyuruya göre, iPhone fiyatı 49.999 TL'den, iPhone 15 Plus fiyatı 56.999 TL'den,iPhone 15 Pro fiyatı 64.999 TL'den, iPhone 15 Pro Max fiyatı ise 76.999 TL'den başlıyor. Bu durumda en düşük fiyat yaklaşık 50 Bin TL olurken en yüksek fiyat ise 77 Bin TL'ye ulaştı.