PTT iPhone 11,12,13 ve 14 satışlarına başladı! Hemen işlem yapanlar indirimli fiyattan satın alacak

T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) tarafından dev teknoloji hamlesi geldi. PTT iPhone serilerini satışa çıkardığını açıkladı.
PTT iPhone 11,12,13 ve 14 satışlarına başladı! Hemen işlem yapanlar indirimli fiyattan satın alacak

Türkiye'de ve dünyada milyarlarca liralık dev satış hacmi bulunan Apple'ın ünlü markası iPhone telefonları için satış patlaması ülkemizde de devam ediyor.

PTT iPhone 11,12,13 ve 14 satışlarına başladı! Hemen işlem yapanlar indirimli fiyattan satın alacak- Geçtiğimiz haftalarda iPhone'un yeni serisi olan iPhone 15 serisinin ön satışlarının başlaması ile birlikte iPhone 11,12,13 ve 14'lerde indirimli satışlar başladı. Dünya genelinde yok satan apple ürünleri içerisinde ülkemizde de hızla satılan iPhone serileri için PTT'nin resmi web sitesi olan PTT AVM üzerinden satışlar açıklandı.

PTT'den yapılan satış duyurusunda ürünlerin çoğunluğu için kargo bedeli ödenmeyeceği ve indirimli fiyatlarla satın alınacağı aktarıldı. PTT AVM'nin mobil uygulaması üzerinden de giriş yapılarak ürünler incelenebilir ve satın alınabilir.

İşte PTT AVM'de satışa çıkarılan bazı iPhone serisi ve fiyat listesi:

oyi.jpg

dlsigked.jpg

pttt.jpg

En düşük fiyatın iPhone 11 128 GB olduğu görülüyor. güncel fiyatı ise 26 Bin 459 TL olarak belirtildi. iPhone 15 segmentinin bir alt modeli olan iPhone 14 fiyatı ise 72 Bin 749 TL olarak güncel olarak listede yerini aldı.

Yukarıdaki iPhone fiyatları 26 Eylül 2023 Salı günü itibari ile PTT AVM resmi web adresi üzerinde güncel olarak yer almaktadır. Fiyatlar ilerleyen dönemlerde değişiklik gösterebilir. PTT AVM'den alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar için geçerli olan ücretsiz kargo ve indirimli ürün etiketlerinin değişebileceği vatandaşlar tarafından göz önünde bulundurulmalıdır.