Vodafone 16 GB İNTERNET paketi aylık 175 TL'ye düştü! 2 Gün içinde başvuru yapanlar 1 yıl boyunca bu fiyata kullanacak

Türkiye'nin milyonlara hizmet veren telekom operatörü Vodafone tarafından bol konuşmalı ve bol internetli paket satışı gündeme bomba gibi düştü. Bu kadar uyguna başka bir yerde yok.
Vodafone 16 GB İNTERNET paketi aylık 175 TL'ye düştü! 2 Gün içinde başvuru yapanlar 1 yıl boyunca bu fiyata kullanacak

Vodafone hem SMS yolu ile hem de resmi web sitesi aracılığı ile kampanyanın detaylarını 81 ildeki 85 milyonun tamamına duyurdu.

Vodafone 16 GB İNTERNET paketi aylık 175 TL'ye düştü! 2 Gün içinde başvuru yapanlar 1 yıl boyunca bu fiyata kullanacak- Eşim Dostum kampanyası adı ile başlatılan indirimli internet, konuşma ve SMS paketinin ayrıntıları belli oldu. Yakınlarının tavsiyesi ile Vodafone şubelerine gelen ve ilk kez hattını Vodafone'a taşıyacak olan kişilere 16 GB interneti olan tarife 175 TL'ye düştü.

336 TL'DEN 175 TL'YE DÜŞTÜ

Tarifenin detaylarına bakıldığında 16 GB internet, 1000 DK konuşma ve 250 SMS içeriği bulunan tarifenin taahhütsüz normal güncel fiyatı şuanda 336 TL'den satışta. Eşim Dostum Yalin 16GB Paketi ismi ile müşteriye sunulan bu teklif Eşim Dostum Yalin 16GB Paketi Tarifesiyle Eşim Dostum Yalin 16GB Paketi Tarifesi Kampanyası kapsamında 175 TL'ye taahhütlü olarak düşürüldü.

Aşağıda Vodafone'un resmi web adresinde yer alan kampanyanın detaylı anlatımı yer alırken başvuru yapmak ve kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların son 2 günü kaldığı aktarıldı.

vaa.jpglssfje.jpg

VODAFONE SMS YOLU İLE DE ULAŞTI

​​​​​​​Vodafone yetkilileri ayrıca SMS yolu ile müşterilere ulaştı. Kampanya için hızlı işlem yapılması adına kod gönderildi.

whatsapp-image-2023-09-28-at-10-07-36-1.jpeg

Yukarıdaki mesajda da aktarıldığı gibi Vodafone müşterilerine şu ifadeler ile seslendi:

ESDOST25 koduyla 16GB yalnızca 2 gün boyunca 175 TL! Tek yapmanız gereken Eşim Dostum kampanyalı tarifelerimizden birini seçip, mağazalarımızdan sim kartınızı teslim almak! Teklifleri incelemek için http://vftr.co/esimdostum İletişim izni tercihlerinizi değiştirmek için http://vftr.co/iletisimizni

Yukarıdaki işlemleri yaparak hızla tarifeden faydalanabilirsiniz. Başvuru için son 2 gün kaldığı gözden kaçırılmamalıdır.