WhatsApp yeni özelliği ile rakiplerini solda sıfır bıraktı! Yeni haline bir de şimdi bakın

WhatsApp güncellemeleri son hızıyla devam ediyor! Bu güncelleme çok konuşulacak! Tüm detaylar haberimizde.
WhatsApp yeni özelliği ile rakiplerini solda sıfır bıraktı! Yeni haline bir de şimdi bakın

WhatsApp kullanıcılarına sık sık yeni güncellemelerini sunmaya devam ediyor. Yeni güncelleme çok sevilecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİ GÜNCELLEMELERİ

WhatsApp uygulaması milyonlarca insan tarafından kullanılmaya devam ederken yeni güncellemeler de epey dikkat çekiyor. Yeni güncellemede yer alan Kanallar özelliğiyle Twitter ve Telegram platformlarında yer alan özellik artık WhatsApp uygulamasına da geldi. Kanallar uygulamasıyla belirli grupların paylaşımları takip edilebiliyor. 

whatsapp yeni güncellemesi çok dikkat çekti

Aynı zamanda yeni güncellemede yer alan WhatsApp Toplulukları birden fazla grup mesajlarını tek noktada birleştiriyor ve grup mesajlaşmaları yeni bir hal alıyor. Meta Al sohbet botuyla kullanıcılar birçok konuşmaya erişebilecek ve komutlarını hızlı şekilde gerçekleştirebilecek. Aynı zamanda WhatsApp uygulaması yapay zekayla özel çıkartma oluşturmayı da yeni güncellemeyle kolaylaştırıyor. Yeni kullanıcı arayüzü ise kullanıcı dostu hale gelirken görsel olarak daha dikkat çekici hale geliyor. Güvenliğe epey önem veren WhatsApp uygulaması şifre desteğiyle oturum açma gibi durumları da koruma altına alıyor.