1000 TL Taksit 180 Ay Vadeyle 36 TOKİ Dairesi Satılacak! e-Devlet'te Kaçırmayın

TOKİ Başkanlığı'nın kuralı konut satışları kapsamında Bursa'da 36 adet daire satışı yapacak. Satışlar 1000 TL taksit ve 180 ay vade ile olacak. İşte konut satışlarına dair rakamlar.
1000 TL Taksit 180 Ay Vadeyle 36 TOKİ Dairesi Satılacak! e-Devlet'te Kaçırmayın

6 Eylül tarihi itibariyle TOKİ Başkanlığı'nın kuralı konut satışları için başvuruları başladı. 10 Eylül tarihine kadar devam edecek satışlarda TOKİ Bursa Nilüfer'de yer alan konut projesinden 36 adet 2+1 daire satışı yapacak.

TOKİ BAŞKANLIĞI'NDAN KONUT SATIŞI

TOKİ Başkanlığı yayımladığı duyurusunda konut satışlarının Bursa ili Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesinde yer alan konut projesinden olacağını duyurdu. Satışa çıkarılan konut satışı 36 olarak duyurulurken konut satışları alt gelir grubu kuralı konut satışı kapsamında yapılacak.

Vatandaşlar konut satışları için başvurularını 10 Eylül tarihine kadar yapacaklar. Kura işlemleri ise 16 Eylül tarihinde düzenlenecek.

Başvuruda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını iki farklı şekilde yapabilirler. Alt gelir grubu konut satış şartlarını sağlayanlar e-Devlet kanalı üzerinden başvurularını yapabilirler. Ayrıca bir diğer başvuru yöntemi banka üzerinden Projenin bulunduğu şehirdeki Halk Bankası şubelerinden konutlar için başvuru yapılabilir. Bursa Nilüfer konut projesinde yetkili banka şubesi ise Halk Bankası Özlüce şubesi olarak duyuruldu.

BAŞVURU ŞARTLARI

Alt gelir grubu kapsamında yapılacak konut satışlarına başvuruda bulunacak olanlar başvurularını "T.C. vatandaşı olması, Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, . Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması, 25 yaş şartını sağlaması, Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 6.500.00 TL olması" şartlarına göre yapacaklar.

ÖDEME PLANI

1000 TL Taksit 180 Ay Vadeyle 36 TOKİ Dairesi Satılacak! e-Devlet'te Kaçırmayın

İlan edilen TOKİ konutları için başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını yukarıda yer alan ödeme planına göre yapabilecekler. Konutlar için 180 ay vade ve yüzde 12 peşinat seçenekleri bulunuyor.