1991 Model Tofaş 250 Bin TL'ye Satıldı

1991 model, 7 bin kilometrede olan Tofaş, Kırıkkale'de 250 bin liraya satıldı. Arabanın fabrikadan çıktığı gibi orijinalliğini koruyor olması dikkat çekti.
1991 Model Tofaş 250 Bin TL'ye Satıldı

En çok tercih edilen araba markalarından olan Tofaş Doğan L model otomobil, Kırıkkale'de rekor fiyattan satıldı. Hem dış görünümü, motoru hem de iç tasarımı fabrikadan çıktığı gibi görünen araba, 250 bin liraya satıldı. Günümüzde eşine nadir rastlanan 7.779 kilometrede olan 1991 model Tofaş otomobil, 24 yıldır trafiğe çıkarılmamış. Lastiklerin yere değmemesi için de sehpa üzerinde tutulmuş. Ankara'da galericilik yapan Sedat Oymak, 250 bin liraya satın aldığı otomobili koleksiyonunda sergileyecek.

TEK SIFIR ARAÇ OLDUĞU İÇİN 250 BİN TL VERDİK

Eski arabalara merakı olduğunu söyleyen galerici Oymak, aynı arabanın Murat 131 Murat 124 serilerinin kendisinde olduğunu, onların yanına da bunu almaya karar verdiklerini, koleksiyonlarına bir araba daha kattıklarını söyleyerek: "Biz eskiden beri bu arabaların sevdalısıyız. Bu arabanın da sıfır olması bizi çok cezbetti. Fiyat olarak bu arabayı 250 bin liraya aldık. Araba fiyatlarının baya bir yükselmesinden dolayı gönül istiyor ki daha ucuz almak ama emsali ve benzeri olmadığı için Türkiye’deki tek sıfır araç olduğu için o parayı verdik” açıklamasında bulundu.

1991 Model Tofaş 250 Bin TL'ye Satıldı

Arabayı satan Fatih Yunus Güzel de açıklama yaparak arabayı alan galericinin kendileri gibi arabanın değerini bilen biri olduğunu söyleyerek: 50 bin liraya verdik aracı dostane bir ticaret oldu. Yoksa değeri biçilecek bir araç değil ama değerini bilen bir insana gittiği için fiyat da ikinci planda kaldı. Dostane bir biçimde 250 bin liraya sattık. Ankara’ya gitti, Sedat Oymak ağabeyimize gitti. Kendi araba koleksiyonuna bunu da kattı. Onda da çok güzel değerli arabalar var. Allah yerine yakıştırsın” dedi.

7.779 kilometrede olan Doğan-L aracın hatası, boyası, eziği, çiziği yok Fabrikadan çıktığı gibi 1 yıldır da satan kişide olan araba, sehpanın üzerinde tutuldu. Bir yerinde hata, kusur olmayan aracın satıcısı, aracına kefil olduğunu söyledi.

Emlak365.com