2021 Tahminleri Tutmuştu! Astrolog Kassandra, 2022 Yılı Kehanetleri İle Şaşırttı

Ünlülerin astroloğu Kassandra, 2022 yılı kehanetlerini açıkladı. 2022 kehanetleri neler, Baba Vanga ve Nostradamus öngörüleri tutacak mı, astrolog kehanetleri çıkacak mı?
2021 Tahminleri Tutmuştu! Astrolog Kassandra, 2022 Yılı Kehanetleri İle Şaşırttı

Geleceğe yönelik tahminleri yakından takip edilen ünlü isimler arasında yer alan astrolog Kassandra 2022 yılına dair kehanetlerini açıkladı. Ünlülerin astroloğu olarak adını duyuran Kassandra Baba Vanga ve Nostradamus'un ardından kehanetleri en çok takip edilen isimlerin arasında yer alıyordu.

Daha önce yaptığı pek çok tahmini tutan ve bu nedenle adını ünlülerin astroloğu olarak tüm dünyaya duyuran Kassandra, gerçek adını ve kimliğini ise saklamaya devam ediyor. Sahip olduğu gizem ile daha fazla kişi tarafından takip edilen Kassandra'nın 2022 kehanetleri de merakla bekleniyordu.

2022 YILINDA DOĞAL AFETLER ARTACAK!

Türkiye'de Haziran ayında meydana gelen orman yangınlarını doğru tahmin ederek ülkemizde olan ününü arttırmıştı. Kassandra 2022 yılı kehanetlerinde yine Türkiye'ye yer verirken önümüzdeki seneye doğal afetlerin damga vuracağını söyledi.

Hem orman yangınlarının hem de depremlerin 2022 yılına damga vuracağını öngören Kassandra gelecek senenin en büyük sorununun ise susuzluk olacağını öngördü. İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerde büyük susuzluklukların yaşanacağını belirten Kassandra Amerika'da ise 8.2 şiddetinde deprem yaşanacağını iddia etti.

2021 Tahminleri Tutmuştu! Astrolog Kassandra, 2022 Yılı Kehanetleri İle Şaşırttı

Depremlerle Türkiye'nin de mücadele etmek zorunda kalacağını belirten Kassandra, “Gökyüzünde bir bomba patlayacak ve bu kuvvetli yağışlara neden olacak. Bu bölgelerde sel felaketi sinyalleri görüyorum” diyerek sel felaketleri içinde uyarıda bulundu. İlerleyen yıllarda koronavirüs benzeri yeni salgın hastalıkların meydana geleceğini belirten Kassandra sıcak bir savaş yaşanabileceğini de öngörüleri arasında yer aldı.