2022 Model Land Rover Tanıtımı Resmen Yapıldı! Otomobil Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Land Rover yeni bir sürprizle gelmeye hazırlanıyor. Yeni nesil Range Rover olarak tanımlanan yeni modeli için hareket başladı. Ne zaman satışa çıkacak?
2022 Model Land Rover Tanıtımı Resmen Yapıldı! Otomobil Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Yeni nesil Range Rover olarak tanımlanan Land Rover cephesinde gelişmeler ardı ardına gelmeye devam ediyor. Yeni nesil Range Rover sloganıyla aslında yeni model araç birkaç ay önce resmi olarak tanıtılmıştı. Bunun üzerine ikonik hale gelen SUV’nin yeni nesli şimdiden otomobil piyasasında konuşmaya devam ediyor.

Land Rover cephesinde hummalı çalışma devam ediyor. Çalışmanın meyveleri de alınmaya başladı. Bunun ardından serinin ilk ürünü olarak ifade edilebilecek olan Range Rover SV tanıtımı yapıldı. Ailelerin tercihi olması beklenen yeni aracın bu süreçte farklı renk ve özelliklerde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

2022 MODEL LAND ROVER RANGE ROVER SV ORTAYA ÇIKTI

2022 Model Land Rover Tanıtımı Resmen Yapıldı! Otomobil Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Aracın SUV yapısını değiştiren tasarım detayı oldukça dikkat çekici. Yer yer ahşapların kullanılması oldukça farklı bir etki bırakmış gibi görünüyor. Aracın içi yaşam alanına uygun sistemler kullanılarak dizayn edilmiş durumda. Özellikle lazer kesim ile üretilmiş olan tüm bu parçalar özenli olarak makine ile değil el ile otomobil içerisine yerleştirilmiş.

Land Rover SV modelinin kendisine özel özellikleri bulunuyor. Marka kartela için bazı renkler hazırladı. Ancak bu opsiyonların dışında bu modele özel olan renkler de piyasaya sürülecek. Özellikle otomobil meraklılarını cezbeden 23 inç boyutunda olan ‘Diamond Turned Dark Grey Gloss’ kaplamalı jantlarda dikkat çeken diğer ayrıntılar arasında yer alıyor. Kullanıcılar için araç rengi olarak geniş bir skala sunulmuş ve 14 farklı renk olduğu ifade ediliyor.

2022 RANGE ROVER SV NE ZAMAN SATIŞA ÇIKARILACAK?

Land Rover tarafından yeni 2022 model Range Rover SV için kesin bir çıkış tarihi verilmedi. Ancak yapılan açıklamalara göre yılın neredeyse ilk günlerinde satışa sunulması bekleniyor. SV ailesine özellikle 525 bg güç üretebilecek kapasitede olan çift turbolu V8 motor şimdiden heyecana neden oldu. Fiyatlar konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Satışa açılması ile birlikte fiyatların yayınlanması bekleniyor.

Genel Yayın Yönetmeni