4650 TL Maaşla PTT Posta ve Kargo İşlemlerine Posta Ayırım Memuru Alınacak

PTT posta ve kargı işlemlerinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Brüt 4650 TL maaşla işe başlayacak personeller en az lise mezunu olmak şartıyla alınacak.
4650 TL Maaşla PTT Posta ve Kargo İşlemlerine Posta Ayırım Memuru Alınacak

Türkiye İş Kurumu üzerinden Posta Ayırım Memuru kadrosu için bir ilan yayımlandı. Duyuruda PTT Posta ve Kargo bölümünde görevlendirmek ve kargo ayırmak görevinde istihdam etmek üzere memur alınacağı bildirildi. İlan metninde alımlara "PTT posta ve kargo işlemlerinde ayırım ve işleme işinde çalıştırılacak Bay/Bayan engelli alımı yapılacaktır." açıklaması yer aldı.

POSTA AYIRIM PERSONELİ ALIMI YAPILACAK

Personel alım duyurusunda toplam 7 kişilik açık kadro olduğu bildirildi. Alımlar engelli personel statüsünde olacak ve işe alınan personeller İstanbul'da görevlendirilecek. Personel alımlarında kadın erkek ayırımı olmayacak. Aşağıda yer alan başvuru şartlarına uygun olan tüm adaylar İŞKUR üzerinden başvurularını yapabilecekler.

İlan edilen açık kadro için başvuru yapan ve başvuruları onaylanan vatandaşlar için maaş tutarı da ilan edildi. Kurum istihdam edilecek personellerin brüt 4.650 TL maaşla işe başlayacaklarını açıkladı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Posta Ayırım Memuru kadrosu için başvuruda bulunacak tüm adayların sağlamaları gereken koşulları ilan metninde bildirildi. Sağlık koşulları, yaş şartı, öğrenim şartı ve eğitim öğrenim durumuna dair talepler tek tek sıralandı.

* Engelli personellerin en az lise mezunu olmaları,

* Elleri ve gözleri ile bir engelinin olmaması gerekiyor.

* Mesai saatleri 08:30-17 saatleri arasında olup, haftada bir gün tatildir.

* Çalışma günlerinde farklılıklar olabilir o yüzden hafta tatili günleri değişebilir.

* Anadolu yakası ve Avrupa yakası için alımlar yapılacaktır.

* Şubelerimizdeki ihtiyaca göre çalışma bölgesi belirlenecektir.

İLANIN İŞKUR'DA YER ALAN METNİ

4650 TL Maaşla PTT Posta ve Kargo İşlemlerine Posta Ayırım Memuru Alınacak

BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLAR NE YAPACAKLAR?

İlana dair bağlantı adresini aşağıda verdik. Bağlantı üzerinden ilana ulaşacak adaylar başvuru kılavuzuna erişim sağlayacaklar. Ardından ilan metninde yer aldığı şekilde başvurular yapılacak. Firma başvuruların şahsen yapılacağını duyurdu.

İŞKUR üzerinden ilan edilen duyuru için TIKLAYINIZ