22.500 TL peşinat ve 3.555 TL taksitle! Vakıfbank'tan kelepir 3+1 konut satışı!

Vakıfbank'tan çok uygun fiyat ile bir konut satış ilanı yayınlandı. Vakıfbank'ın satışa çıkardığı konut için konut kredisi desteği de verilebileceği açıklandı. Vakıfbank bu ikinci el konutu kaç TL'lik peşinat ve taksit ödemeleriyle satıyor?
22.500 TL peşinat ve 3.555 TL taksitle! Vakıfbank'tan kelepir 3+1 konut satışı!

Ev sahibi olmak isteyenler için konut fiyatları çok önemli bir sorun olmaya devam ediyor. Konut fiyatlarındaki artışlar piyasa normalinin çok üzerinde gerçekleşince insanlar ev sahibi olma imkanlarının büyük bir kısmı kaybettiler. Yüksek fiyatlar karşısında çaresiz kalanlar ise ucuz konut satışlarına yöneldiler. Uygun fiyata satılan konutlara dair arayışlar hız kazanırken bu fırsatlara çok nadir denk gelinebiliyor. 

VAKIFBANK İKİNCİ EL KONUT SATIYOR

Vakıfbank tarafından zaman zaman ikinci el konut satışı yapılabiliyor. Bu konutlar için Vakıfbank'ın internet sitesi üzerinden ilanlar yayınlanıyor. Bu ilanları takip edenler uygun fiyatla ev sahibi olma imkanı bulabiliyorlar. Vakıfbank bu konutları verdiği konut kredisi desteği ile çok daha uygun koşullarda satın alabilme imkanı da sağlıyor. Peki Vakıfbank neden ucuz fiyata konut satıyor? 

Vakıfbank Türkiye'de en fazla kredi kullandıran bankalar arasında yer alıyor. Bunun için de kredi işlemlerinde müşteriler kredilerine teminat olarak konutlarını gösterebiliyor. Bu kredi borcu ödenmediğinde ise Vakıfbank gerekli yasal süreci işletiyor ve ipotek gösterilen konutun mülkiyetini kendi üzerine alıyor. Buna karşılık müşterinin kredi borcu kapatılıyor. Bir tarafta Vakıfbank konut sahibi oluyor ama diğer taraftan da kredi zararı ile karşılaşıyor. Kredi zararının karşılanabilmesi için bahsi geçen konutun satışının yapılması gerekiyor. 

Vakıfbank bu konutu açık bir ihale sistemi ile satıyor. Konutu satın almak isteyenler başlangıç bedelinin üzerinde bir fiyat teklifi yapıyorlar. İlk tekliften sonra bir süre başlatılıyor. Süre sonuna gelindiğinde ise en son teklifin sahibi konutu satın almaya hak kazanıyor. Bir önceki tekliften daha yüksek teklif verilmesi şart olarak uygulandığı için başlangıçta çok uygun fiyatlar belirlenebiliyor. Teklif sayısı az olunca da uygun fiyatla konut satın alma imkanı bulunabiliyor. 

VAKIFBANK KONUT SATIŞ İLANI!

22.500 TL peşinat ve 3.555 TL taksitle! Vakıfbank'tan kelepir 3+1 konut satışı!

Vakıfbank tarafından yayınlanan konut satış ilanına göre Kırşehir Kaman'da bulunan 3+1 daire için 225 Bin TL fiyat belirlendi. Yaklaşık 2 gün içerisinde bu fiyatın üzerinde bir teklif verilmemesi durumunda bu konut bu teklifin sahibine satılacak. Üstelik konut kredisi de sağlanabilecek. 

Vakıfbank 225.000 TL değerindeki konut için 202.500 TL konut kredisi imkanı sağlıyor. Müşteriler 22.500 TL peşinat ödemesi yaptıktan sonra 120 ay vadeli 202.500 tL konut kredisi çekebiliyorlar. Bu kredinin aylık faizi yüzde 1,44 olarak uygulanıyor. Yapılan hesaplamada ise kredi taksiti 3.555 TL oluyor. Müşteriler bu konutu 22.500 TL peşinat ve 3.555 TL taksitle satın alabiliyorlar.