80.000 TL'ye 2+1 müstakil ev! Devlet destekli prefabrik ev kampanyası!

Prefabrik evler için yeni kampanyalı fiyatlar açıklandı. Devlet desteği alanlar çok düşük bedellerle prefabrik ev sahibi olabiliyorlar. Prefabrik ev desteği nasıl alınır?
80.000 TL'ye 2+1 müstakil ev! Devlet destekli prefabrik ev kampanyası!

Müstakil bir evde ailelerini yaşatmak isteyenlerin en ekonomik çözümleri prefabrik evler oluyor. Bu evleri yapabilecekleri uygun bir araziye sahip olanlar için müstakil bir yaşam imkansız değil. Çok makul bedellerle dahi müstakil ev sahibi olmak mümkün olabiliyor. Bunun bazı yolları bulunuyor. Bu yolları bilen ve imkanları uyan vatandaşlar neredeyse bir yıllık kira bedeline prefabrik ev sahibi olabiliyorlar.

PREFABRİK EV YARDIMI NEDİR NASIL ALINIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı imkanı kısıtlı olan vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılayabilmek için destek sağlayabiliyor. Oturulmayacak derecede bakımsız ve sağlıksız evlerde yaşayan vatandaşların prefabrik ev yaptırabilecekleri bir arazileri varsa ve bu arazinin tapusu müşterek değilse prefabrik ev yardımı yapılabiliyor. Aile Bakanlığı'nın illerdeki ilgili birimlerine başvuran vatandaşlar ek bazı şartları da karşılamaları durumunda 200.000 TL prefabrik ev yaptırma desteği alıyorlar. Bu destek alındığında çok lüks olmayan, mütevazi bir prefabrik evin maliyetinin önemli bir kısmı karşılanmış oluyor.

DEPREME KARŞI GÜVENİLİR

Prefabrik evler deprem felaketinin ardından yıldızı parlayan yapı tarzlarının başında geliyor. Yüksek katlı olmamaları, beton malzemesinin kullanılmaması, üretim aşamasında deprem testlerinden geçmesi, hafif malzemeden üretilmesinden dolayı yıkılsa bile can kaybının zor olacağı bu evler deprem riski olan yerleşim yerleri için en ideal çözüm oluyor. Bu evleri tercih edenler depreme karşı ailelerini güvence altına da almış oluyorlar.

PREFABRİK EV DÜŞÜK MALİYETLİ!

Prefabrik ev yaptırmanın düşük bir maliyeti olduğu biliniyor. Ancak bu maliyet sudan ucuz şeklinde değerlendirilmemesi gerekiyor. Böyle bakanlar fiyatları görünce şaşıracaklardır. Prefabrik ev maliyetleri betonarme yapıların maliyetlerine göre çok ucuz. 1 Milyon TL harcanarak yaptırılacak bir evi prefabrik ev tercih ederek 250.000 TL - 350.000 TL civarında yaptırabilmek mümkün olabiliyor.

UCUZ PREFABRİK EV

80.000 TL'ye 2+1 müstakil ev! Devlet destekli prefabrik ev kampanyası!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler internet üzerinden fiyat araştırması yapmaları durumunda uygun fiyatlarla karşılaşabiliyorlar. Bir örnek teşkil etmesi için bir satış ilanını haberimizde konu edindik. 55 metrekare ve 2+1 konseptinde tek katlı prefabrik ev için kampanyalı fiyat 279.900 TL olarak açıklandı. 200.000 TL devlet desteği alabilen kişiler için bu evin tüm maliyeti sadece 79.900 TL oluyor. Bu fiyata müstakil bir ev sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Not: Bu haberde prefabrik ev reklamı yapılmamıştır. Sitemizde prefabrik ev satışı yapılmamaktadır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler bu alanda faaliyet gösteren firmalarla iletişime geçmelidirler.