Başvurusu Eylül'de başlıyor! Milli Emlak'tan 374 Bin TL'ye 415 m2 bahçeli müstakil ev

Milli Emlak Eylül 2023 dönemi için satılık lojman ilanları ve müstakil bahçeli ev ilanlarını yayımladı.
Başvurusu Eylül'de başlıyor! Milli Emlak'tan 374 Bin TL'ye 415 m2 bahçeli müstakil ev

Başvurusu Eylül'de başlıyor! Milli Emlak'tan 374 Bin TL'ye 415 m2 bahçeli müstakil ev - Milli Emlak satışları tüm hızı ile devam ederken ekspertiz süreci tamamlanan memur lojmanları ve mülkiyeti hazineye ait olan taşınmazlar uygun fiyatlarla satılıyor.

Son dönemde yükselen ve rekor kıran konut fiyatları nedeni ile vatandaşlar bankadan satılık evler, icradan satılık daire ve Milli Emlak lojman satışları için yapılan duyuruları yakın takip altına almışlardı. İlan GOV TR sitesi üzerinden yayımlanan satılık konut, lojman, kargir ev ve arsa ilanları piyasa fiyatının çok daha altında olması ile dikkat çekerken bu ilanlardan birini de Hakkari Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü yayımladı.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK BAHÇELİ KARGİR EV VE ARSASI İÇİN İLAN YAYIMLANDI!

Hakkari Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilan kapsamında farklı çok sayıda taşınmazın ihale yöntemi ile satılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilanda satışa çıkan taşınmazlar:

415,09 M2 büyüklüğe sahip Kargir Ev ve Arsası,

570,13 büyüklüğe sahip Tarla,

743,92 büyüklüğe sahip Tek Katlı Bir adet Ev ve Arsası,

171,17 büyüklüğe sahip Toprak Ev ve Arsası olarak sıralandı.

ilan.jpg

Söz konusu taşınmazların satış ihalesi 7 Eylül 2023 tarihinde saat 10:00 itibari ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulü ile Hakkari Milli Emlak Müdürlüğü Makam odasında teşekkül edecek komisyon huzurunda yapılacak. İhalede en yüksek teklif sahibi taşınmazı almaya hak kazanırken peşin ödeme yapılması durumunda satış fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak.

İhaleye katılmak isteyen kişilerin 7 Eylül tarihine kadar geçici teminat bedelini ödemeleri ve istenilen belgeleri ihale komisyonuna teslim etmeleri yeterli olacak. Bu şartları yerine getiren kişilerin katılacağı ihalede en yüksek teklif sahibi kargir ev ve arsasını almaya hak kazanacak.