70 KPSS puanı ile memur alım ilanı: TENMAK sözleşmeli personel alımı için beklenen ilan yayımlandı!

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu TENMAK sözleşmeli personel alımı ilanı 3 Eylül tarihli Resmi Gazete ile yayımlandı! Mühendis, tekniker, avukat, teknisyen, veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapılıyor!
70 KPSS puanı ile memur alım ilanı: TENMAK sözleşmeli personel alımı için beklenen ilan yayımlandı!

TENMAK Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. 3 Eylül 2022 Cumartesi tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanı kapsamında alınacak personellerin 15/7/2018 tarihli ve 30479 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 687/1 maddesi kapsamında 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 27. maddesine göre idari hizmet sözleşmesiyle istihdam edileceği belirtildi. 

Toplamda 25 kişilik kadronun belirlendiği alım ilanı kapsamında Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Mühendis, Avukat, Tekniker ve Teknisyen pozisyonlarında istidam edilmek üzere personel alımı başvurusu için tarih 12 Eylül 2022 olarak ilan edildi. Son başvuru tarihi ise 21 Eylül 2022 olarak belirlendi. 

TENMAK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 2022 KPSS PUAN ŞARTI KAÇ?

Sadece sözlü sınav ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyuran TENMAK başvuru yapılmak istenen pozisyona göre belirlenmek üzere 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSSLisans)’ndan KPSSP3 puan türünden asgari 70, eÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS-Ön Lisans)’ndan KPSSP93 puan türünden asgari 70 puan şartı koydu. 

70 KPSS puanı ile memur alım ilanı: TENMAK sözleşmeli personel alımı için beklenen ilan yayımlandı!

Ayrıca Mühendis ve Avukat pozisyonuna başvuracak adaylar için; İngilizce dilinden geçerliliği bulunan YDS’den en az 60 puan almış olma şartı da ilanda yer aldı. TENMAK iş başvurusu e-Devlet üzerinde Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden kabul edilecek.