Aşkta yüzleri yine gülmedi! Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci, bir kez daha boşanma kararı aldıklarını duyurdu!

Yıllar önce çektiği videolar ile sosyal medya kullanıcıları tarafından tanınan ve sonrasında da özel hayatında yaşadıkları ile gündemden düşmeyen Selin Ciğerci, ikinci kez nikah masasına oturduğu eski futbolcu Gökhan Çıra ile bir kez daha boşanma kararı aldıklarını açıkladı.
Aşkta yüzleri yine gülmedi! Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci, bir kez daha boşanma kararı aldıklarını duyurdu!

Sosyal medya kullanımının günümüzde olduğu kadar popüler olmadığı zamanlarda çektiği videolar ve ürettiği içerikler sayesinde adını duyuran Selin Ciğerci, zaman içerisinde sosyal medya kullanımının artması ile birlikte milyonlarca kişi tarafından tanınmaya başladı. Yıllar önce manken Asuman Krause’nin sunuculuğunu yaptığı “Vipe Out” isimli yarışmaya katıldığı ve o zamanlar henüz cinsiyet değiştirmediği konusunun gündeme gelmesi üzerine hem magazin gündeminde hem de sosyal medya da adı en çok geçen isimlerden birisi olan Selin Ciğerci, özel hayatında yaşadıkları ile gündemden düşmemeye devam ediyor.

Cinsel yönelimi sebebi ile babası tarafından red edildiğini ve hayatını idame ettirebilmek için uzun süre boyunca istemediği işlerde çalışmak zorunda kaldığını anlatmaktan çekinmeyen Ciğerci, o dönemlerde yanında duran tek kişinin şimdiki eşi Gökhan Çıra olduğunu ve Çıra ile aralarında var olan bağın kolay kolay kopamayacağını ifade ediyordu.

Yaşadığı zor sürecin ardından yengesinin devreye girmesi ile babası ile barışan ve hayatına sıfırdan bir sayfa açan Ciğerci, büyük aşkı Gökhan Çıra ile de nikah masasına oturdu. Şimdilerde büyük bir kozmetik firmasının ve kendi adı ile açtığı güzellik merkezlerinin sahibi olan Ciğerci, “sonsuz aşkım” dediği Çıra’dan, 2019 yılında ani bir karar ile boşandı. O dönemde boşanmalarına ilişkin ser verip sır vermeyen Ciğerci, Çıra’nın kendisini affettirmesi üzerine 16 Mayıs tarihinde tekrar nikah masasına oturdu. Ancak çiftten iki ay sonra tekrar kötü haber geldi.

16 MAYIS TARİHİNDE EVLENMİŞLERDİ!

2019 yılında nikah masasına oturan ve 2021 yılının eylül ayında boşanma kararı alarak herkesi şaşkına çeviren Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci, bu yılın başında tekrar barıştı ve ikinci kez nikah masasına oturmaya karar verdi. Oldukça sade bir nikah ile hayatlarını birleştiren Ciğerci ile Çıra, 16 Mayıs tarihini ilişkilerinin miladı olarak açıkladı.

“RESMİ İŞLEMLER EYLÜL AYINDA!”

Aşkta yüzleri yine gülmedi! Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci, bir kez daha boşanma kararı aldıklarını duyurdu!

Bir süredir ayrı ayrı görüntülenen ikili, geçtiğimiz günlerde tekrar boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Ciğerci, haberi şu sözler ile duyurdu: “Adli tatilin ardından resmi işlemler eylül ayında bitecek. Hayat devam ediyor, edecek!”

“EVLİLİK İŞİNİ YİNE BECEREMEDİK!”

Çıra, ayrılık haberini şu sözleri ile paylaştı: “İkinci kez, büyük umutlar ile denedik ama evlilik işini yine beceremedik.”