Büyük ironi! Çağla Şikel'in, eski eşi İzzet Antebi ile yasak aşk yaşadığını iddia eden Didem Sarı, evli bir adam ile beraber!

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yayınladığı görüntüler ile manken Çağla Şikel’in, eski eşi İzzet Antebi ile henüz boşanmadan önce ilişki yaşadığını iddia eden Didem Sarı, yeni sevgilisi ile olay oldu.
Büyük ironi! Çağla Şikel'in, eski eşi İzzet Antebi ile yasak aşk yaşadığını iddia eden Didem Sarı, evli bir adam ile beraber!

Eski eşi ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile boşandıktan sonra hayatını oğulları Kuzey ile Uzay’a adayan ve yalnızca iş hayatı ile gündeme gelmeyi tercih eden ünlü manken Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde bomba bir iddianın baş kahramanı oldu. Ünlü iş insanı ve son zamanlarda magazin basınının gözdesi İzzet Antebi ile henüz Antebi boşanmadan ilişki yaşadığı ileri sürülen Çağla Şikel hem sevenlerini hem de yakın çevresini oldukça şaşırtmıştı.

Geçtiğimiz yıl İzzet Antebi’den tek celsede boşanan Didem Sarı, geride bıraktığımız hafta içerisinde anlamsız bir şekilde Instagram hesabından bazı görüntüler yayınladı. Instagram hesabının “hikayeler” kısmından eski eşi İzzet Antebi’nin Çağla Şikel ile Instagram yazışmalarının ekran görüntüsünü yayınlayan Didem Sarı, Şikel’in henüz evlilik sürerken Antebi ile ilişki yaşamaya başladığını iddia etti.

Boşanalı nerede ise 1 yıla yaklaşan Didem Sarı ve İzzet Antebi’nin böyle bir haber ile gündeme gelmeleri birçok kişi tarafından “yanlış” olarak değerlendirilirken, ortalığı karıştıran iddianın sahibi Didem Sarı ile ilgili şok bir bilgi ortaya çıktı. Çağla Şikel’i yalnızca Instagram yazışmaları üzerinden evli bir adam ile beraber olmak ile suçlayan Sarı’nın, şu an evli bir adam ile birliktelik yaşadığı öğrenildi.

MESAJLARI İFŞA ETMİŞTİ!

Büyük ironi! Çağla Şikel'in, eski eşi İzzet Antebi ile yasak aşk yaşadığını iddia eden Didem Sarı, evli bir adam ile beraber!

Geçtiğimiz hafta Instagram hesabının hikayeler kısmından eski eşi İzzet Antebi ile manken Çağla Şikel’in yazışmalarını yayınlayan sosyetik Didem Sarı, Şikel ile Antebi’nin bir ilişki yaşadığını ve bu ilişkiyi henüz boşanmadan önce başlattıklarını iddia etmişti.

İZZET ANTEBİ VE ÇAĞLA ŞİKEL DAVA AÇTI!

İddialar üzerine açıklama yapan Antebi, Şikel ile yakın dost olduklarını bunun mesajlardan da anlaşıldığını ifade etmiş ve hem kendisinin hem de Şikel’in Didem Sarı hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtmişti.

EVLİ ADAM İLE BERABER OLAN KENDİSİYMİŞ!

İhanete uğradığını iddia eden Didem Sarı ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Kendisine güldürten bu bilgiye göre Sarı’nın yeni sevgilisinin, devlet tiyatrosu sanatçısı Kaya Akarsu’nun evli oğlu Kayacan Akarsu olduğu ortaya çıktı.