Hep aynı tarzda giyindiği için eleştirilen Müge Anlı, ilk kez pantolon ile görüntülendi! O anlar sosyal medyada gündem oldu!

Yıllardır yakından takip edilmeyi başaran gündüz kuşağı programı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı, hep aynı tarzda giyindiği için aldığı eleştirilerin ardından ilk kez farklı bir kıyafet ile görüntülendi. Anlı’nın alışılagelmişin dışında olan tarzı...
Hep aynı tarzda giyindiği için eleştirilen Müge Anlı, ilk kez pantolon ile görüntülendi! O anlar sosyal medyada gündem oldu!

Gazetecilik kariyerine magazin muhabiri olarak başlayan ve uzun yıllar boyunca aynı alanda programlar yürütmeyi başaran Gazeteci Müge Anlı, yıllar içerisinde aynı sektörde fakat farklı bir alanda ilerleme kararı aldı. Magazin muhabirliğini ve sunuculuğunu sektörde tutunmak adına bir araç olarak gören ünlü gazeteci, bir süre sonra isteğinin bu olmadığını fark etti ve rotasını gündüz kuşaklarına çevirdi.

2008 yılında ATV ekranlarında sunmaya başladığı “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı ile büyük bir çıkış yakalayan ve yürüttüğü program kapsamında daha başarılı olabilmek adına yüksek lisans eğitimini hukuk alanında yapan Anlı, kendini geliştirmek adına attığı bu adımla da herkesten takdir görmeyi başardı.

Tam 14 yıldır aynı programda sunuculuk yapan ve deneyimi ile yüzlerce fail- i meçhul olayın aydınlatılması konusunda emniyet güçlerine yardımcı olan Müge Anlı, son dönemlerde özel hayatı ile gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz ay evlenen Anlı, şimdi de giyim tarzı ile dikkat çekerek sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Yıllardır aynı giyim tarzı ile görmeye alışık olduğumuz Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı, ilk kez farklı bir tarzda görüntülendi.

HEP ETEK VEYA ELBİSE GİYİYORDU!

Uzun yıllardır ekranlarda olan Müge Anlı, bunca yıldır etek- ceket veya elbise kombinleri ile görüntülendi. Ünlü gazetecinin neden hep aynı tarzda giyindiği ise bir süredir Anlı’ya ilişkin en çok merak edilen konulardan birisi oldu.

NEDENİNİ AÇIKLADI!

Hep aynı tarzda giyindiği için eleştirilen Müge Anlı, ilk kez pantolon ile görüntülendi! O anlar sosyal medyada gündem oldu!

Verdiği bir röportajda niçin sürekli aynı tarzda giyindiğine dair açıklama yapan Anlı, pantolonun kendisine yakışmadığını düşündüğünü ifade etti.

PANTOLONLU GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI!

Nerede ise hiç pantolon kombini ile görüntülenmeyen Anlı’nın, geçtiğimiz yıl bir salonda pantolon ile folklor yaparken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Anlı’ya bu tarzın da yakıştığı görüldü.