Kafasından aşağıya şampanya dökülen mekan çalışanı, sessizliğini bozdu: Demet Akalın uzun yıllardır...

Dobralığı ve ilginç tespitleri ile dikkat çeken şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde bir çalışanın başından aşağıya bir bardak şampanya döktü. Mağdur olarak gösterilen mekan çalışanı, sessizliğini bozdu. İşte ayrıntılar…
Kafasından aşağıya şampanya dökülen mekan çalışanı, sessizliğini bozdu: Demet Akalın uzun yıllardır...

90’lı yıllarda hayatımıza dahil olan ve ilk olarak manken olarak podyumlarda boy gösteren Demet Akalın, bir süre sonra mankenlikten hevesini almış ve şarkıcılığa merak sarmıştı. Merakını profesyonelliğe taşıyan Demet Akalın, seslendirdiği şarkılar ile kısa sürede müzik piyasasını alt üst etmeyi başarmış ve hit şarkıları ile müzik listelerinin zirvesine oturmuştu.

Uzun yıllardır sahne alan ve yalnızca sahne şovları, sesi ve diğer şarkıcılık meziyetleri ile değil özel yaşantısı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Demet Akalın, son dönemlerde ünlü- ünsüz fark etmeksizin kişiler hakkında yaptığı sert yorumlar ile kendisinden söz ettirmeyi başarıyor.

Son olarak ilgi ile takip ettiği Survivor yarışmasının final akşamından sonra Acun Ilıcalı’yı ve Acun Medya’yı ağzına dolayan Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündem olmuştu.

Açık sözlülüğü ve kimi zaman “patavatsız” olarak değerlendirilen tavrı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden ve birçok meslektaşı tarafından eleştirilen ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı bir mekanda sergilediği tutum ile bu kez eleştiri oklarının hedefinde yer alan isim oldu. Akalın, mekanda kendisine şampanya getiren çalışana ters çıkarak bir bardak şampanyayı çalışanın başından aşağıya döktü. O anın görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması ile birlikte oldukça sert söylemlerin muhatabı olan Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı imalı paylaşım ile adeta meydan okudu. Akalın’ın şampanya döktüğü mekan çalışanı ise sessizliğini bozdu.

BİR BARDAK ŞAMPANYA DÖKTÜ!

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne alan Demet Akalın, kendisine getirilen şampanyadan bir yudum aldıktan sonra şoke eden bir hareket sergiledi. Akalın, kendisine servis yapan garsonun başından aşağıya şampanya döktü.

İMALI SAVUNMA!

Kafasından aşağıya şampanya dökülen mekan çalışanı, sessizliğini bozdu: Demet Akalın uzun yıllardır...

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasından sonra sessizliğini bozan Akalın, Instagram hesabından Formula-1 pilotlarının birbirlerine şampanya döktükleri bir fotoğrafı paylaşarak, “ilk sahnede hesaplaşacağız” yazdı.

MEKAN ÇALIŞANI SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Olayda mağdur olarak gösterilen ve ünlü- ünsüz birçok kişi tarafından korunmaya alınan mekan çalışanı, olayın ardından sessizliğini bozdu. Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan mekan çalışanı “bu bir gelenektir, Demet Akalın uzun yıllardır sektörde bizim önümüzü açan en önemli isimlerdendir” notu ile Akalın’ı savundu.