Komşular birbirine girdi 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı!

Bursa Çayır Mahallesi Hürriyet Sokağı'nda komşular arasında yaşanan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Ne yazık ki yaşanan kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.
Komşular birbirine girdi 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı!

Aynı sokakta karşılıklı evlerde oturan iki komşu aile arasında yaşanan tartışma büyük bir faciaya neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir nedenle komşular arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken çıkan kavgada silahlar çekildi. 

Kavganın nedeni henüz belirlenemezken iki ailenin aynı sokakta karşılıklı evlerde oturan komşular oldukları belirlendi. Silahlı kavga nedeniyle 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı. Olaydan sonra silahı ile kaçan şahıs ise güvenlik güçlerinin titiz çalışması sonucunda yakalandı. 

KOMŞULARIN TARTIŞMASI SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ! 

Karşılıklı evlerde oturan iki komşu arasında başlayan tartışma kısa süre sonra büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. H.G. ile karşı komşusu E.T. arasında başlayan tartışmada H.G. evinden aldığı tüfekle komşularının üzerine kurşun yağdırdı. 

Diğer mahalle sakinlerinin olayların büyümesi üzerine ihbarda bulunduğu güvenlik güçleri olay yerine sevk edilirken komşusunun silahından çıkan kurşunlarla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan E.T. ile diğer yakınları hemen hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalesi olay yerinde gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan E.T. Yenişehir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda yaralanan diğer 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklanırken güvenlik güçleri tarafından yakalanan H.G.'nin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü açıklandı. 

Kavgaya karışan 2 ailenin karşılıklı komşu olmaları nedeniyle güvenlik güçleri mahallede geniş güvenlik önlemleri alırken olay hakkında soruşturma başlatıldı. H.G.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği açıklandı.