MasterChef Türkiye'de akıl almaz olay! Arkadaşının hazırladığı kıymayı, kimseye söylemeden alıp kullandı! Somer Şef'in yaptırımı sert oldu!

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, dün gece yayınlanan yeni bölümü ile gündeme damgasını vurdu. Kendisine ait olmayan kıymayı alan yarışmacı adayı, Somer Şef’in tepkisi ile karşılaştı.
MasterChef Türkiye'de akıl almaz olay! Arkadaşının hazırladığı kıymayı, kimseye söylemeden alıp kullandı! Somer Şef'in yaptırımı sert oldu!

2011 yılında Show TV kanalında başlayan macerasını yalnızca bir sezon devam ettirerek ekranlara veda eden MasterChef Türkiye yarışması, seneler sonra yeniden ekranlara gelmeye başladı. Medya patronu Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte kanala transfer olan ilk programlardan olan MasterChef Türkiye yarışması, 2018 yılında yeni kanalında başlayan macerasını kısa süre içerisinde zirveye taşımayı başardı.

2018 yılından bu yana, yayınlandığı her sezonunda reyting rekorlarını tazelemeyi başaran MasterChef Türkiye yarışması, bu sezon 30 Haziran akşamında final yapan Survivor All Star yarışmasının ardından izleyicisi ile buluştu. Sene başından bu yana jürisinin değişeceğine yönelik iddialar ile gündeme gelen yarışma programı, aynı jüri ile yoluna devam ederek Türkiye’nin hatta dünyanın dört bir yanından yarışmacı adaylarını konuk etti.

1 Temmuz tarihinde başlayan yayın hayatı kapsamında eleme turları düzenleyen ve yarışmanın ana yarışmacı kadrosunu belirlemek üzere titizlik ile çalışmalarını sürdüren MasterChef jüri üyeleri, pazartesi günü yayınlanan bölümü ile yarışmanın final elemesini başlattı. Dün yayınlanan ikinci final elemesi gecesi ile gündeme oturan sevilen yarışma programı, yarışmacı adaylarından birinin yaptığı büyük hata ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İKİNCİ GECEDE KIYASIYA REKABET!

Pazartesi günü yayınlanan bölümü ile sezonun ilk final turu elemesini başlatan MasterChef Türkiye yarışması, dün de ikinci final turu elemesi ile ekranlara geldi. Ana yarışmacı kadrosuna girmek üzere ikinci önlüğü almak isteyen yarışmacı adaylarından, İspanyol böreği yapmaları istendi.

AKIL ALMAZ HATA!

MasterChef Türkiye'de akıl almaz olay! Arkadaşının hazırladığı kıymayı, kimseye söylemeden alıp kullandı! Somer Şef'in yaptırımı sert oldu!

Kıymalı bir iç harca sahip olan İspanyol böreğini yapmak üzere kolları sıvayan yarışmacı adayları, zaman ile yarıştı. Yarışmacı adaylarından Melih’in dinlendirmeye bıraktığı hazır kıymasının bir anda ortadan kaybolması ise şaşkınlık yarattı. Melih’in kıymasının, diğer bir yarışmacı adayı Tolga tarafından alındığı ortaya çıktı.

SOMER ŞEF’TEN TEPKİ!

Kıymayı kendi hakkı olduğunu düşünürek aldığını ifade eden Tolga, Somer Şef’in tepkisi ile karşılaştı. Hazırlanmış kıymayı kullanamayacağını belirten Somer Şef, etabın tamamlanmasına son 10 dakika kala Tolga’nın elinden kıymayı aldı.